Postoje ti neki trenuci koji u nama probude nostalgiju. Jedan takav trenutak dogodio se kada smo ugledali fotografije na kojima se druže glumci Jane Seymour i Joe Lando.

Galerija

Ako vam ova dva imena ne znače previše, vjerujemo da će nostalgija doći na svoje kada napišemo da su nas danas obradovale fotografije druženja dr. Quinn i Byrona Sullyja.

Radi se o glavnim likovima serije "Dr. Quinn, žena vrač" zbog koje se devedesetih godina nismo odvajali od malih ekrana.

Serija Dr. Quinn, žena vrač snimala se od 1993. do 1998. godine Foto: Profimedia

Serija je s prikazivanjem počela u siječnju 1993. godine, a tijekom šest sezona snimljeno je 149 epizoda serije koja se prikazivala u više od 100 zemalja diljem svijeta.

Serija prati život dr. Michaele Quinn koja se nakon smrti oca seli u mali gradić Colorado Springs i tamo otvara svoju ordinaciju.

Uz pomoć babice Charlotte Cooper polako se privikava na novu sredinu, ali onda se dogodi tragedija. Charlotte umire od trovanja uzrokovanog ugrizom zmije, a prije svoje smrti zamoli doktoricu da se brine o njezino troje djece, Matthewu, Colleen i Brianu.

U prilagodbi na novi život i grad pomaže joj misteriozni i naočiti Byron Sully. Ljubavna priča između doktorice i zgodnog Sullyja osvojila je srca gledatelja, velikim dijelom i zahvaljujući kemiji između glavnih glumaca, Jane Seymour i Joea Landa.

"Sam u kući": Riješite kviz i saznajte koliko dobro poznajete omiljeni božićni film

Jane i Joe postali su dobri prijatelji na snimanju, a to prijateljstvo traje i danas što dokazuju i fotografije u našoj galeriji. Od kraja serije prošle su 24 godine, a nama je i dalje toplo oko srca kada ih vidimo zajedno.

Jane Seymour i Joe Lando Foto: Profimedia