Postoje ti neki trenuci koji u nama probude nostalgiju. Jedan takav trenutak dogodio se kada smo ugledali fotografije na kojima se druže glumci Jane Seymour i Joe Lando.

Galerija Glumci su ostali dobri prijatelji Jane Seymour i Joe Lando Jane Seymour i Joe Lando +3 Jane Seymour i Joe Lando

Ako vam ova dva imena ne znače previše, vjerujemo da će nostalgija doći na svoje kada napišemo da su nas danas obradovale fotografije druženja dr. Quinn i Byrona Sullyja.

Radi se o glavnim likovima serije "Dr. Quinn, žena vrač" zbog koje se devedesetih godina nismo odvajali od malih ekrana.

Serija Dr. Quinn, žena vrač snimala se od 1993. do 1998. godine Serija "Dr. Quinn, žena vrač" snimala se od 1993. do 1998. godine (Foto: Profimedia)

Serija je s prikazivanjem počela u siječnju 1993. godine, a tijekom šest sezona snimljeno je 149 epizoda serije koja se prikazivala u više od 100 zemalja diljem svijeta.

Serija prati život dr. Michaele Quinn koja se nakon smrti oca seli u mali gradić Colorado Springs i tamo otvara svoju ordinaciju.

Uz pomoć babice Charlotte Cooper polako se privikava na novu sredinu, ali onda se dogodi tragedija. Charlotte umire od trovanja uzrokovanog ugrizom zmije, a prije svoje smrti zamoli doktoricu da se brine o njezino troje djece, Matthewu, Colleen i Brianu.

U prilagodbi na novi život i grad pomaže joj misteriozni i naočiti Byron Sully. Ljubavna priča između doktorice i zgodnog Sullyja osvojila je srca gledatelja, velikim dijelom i zahvaljujući kemiji između glavnih glumaca, Jane Seymour i Joea Landa.

"Sam u kući": Riješite kviz i saznajte koliko dobro poznajete omiljeni božićni film Prizori iz filma Sam u kući - 2 Prizori iz filma Sam u kući - 3 Prizori iz filma Sam u kući - 4 +2 Prizori iz filma Sam u kući - 5

Jane i Joe postali su dobri prijatelji na snimanju, a to prijateljstvo traje i danas što dokazuju i fotografije u našoj galeriji. Od kraja serije prošle su 24 godine, a nama je i dalje toplo oko srca kada ih vidimo zajedno.

Jane Seymour i Joe Lando Jane Seymour i Joe Lando (Foto: Profimedia)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju