Do Božića je ostalo još 79 dana! Najljepše i najtoplije vrijeme u godini samo što nije došlo. Čim temperature padnu, a iz ormara izvadimo zimsku odjeću, polako se počinjemo pripremati za čarobne blagdanske trenutke.

 A ima li bolje priprema za Božić, od dekice i tople šalice, dok gledamo omiljene filmove u udobnosti svog doma? Netflix je najavio da će prve naslove izbaciti već početkom studenog, a jedan od njih nam je posebno zapeo za oko.

Romantična komedija Falling For Christmas nakon dugo vremena će nam na male ekrane  vratiti Lindsay Lohan.

Nadolazeći božićni film režirala je Janeen Damian i to je ujedno njezin prvijenac koji je privukao pažnju gledatelja i kritičara i prije nego što smo ga imali priliku pogledati. Redateljici je pomogla i sama Lindsay pa je to razlog više za pogledati ovu romantičnu komediju.

Lindsay smo zavoljeli davne 1998. u filmu Zamka za roditelje, a ponovno nas je oduševila 2004. u Opasnim djevojkama, još jednom klasiku uz kojega su odrastale generacije djevojčica. Turbulentni život, nakratko ju je izbacio iz glumačkih tračnica, a sad nam se ponovno vraća u glavnoj ulozi.

Osim Lindsey, u novom božićnom filmu glume Chord Overstreet, George Young, Jack Wagner i Olivia Perez.

Lindsay će u filmu glumiti tek zaručena, razmaženu i bogatu nasljednicu koja spletom okolnosti doživi nesreću na skijanju. Posljedica nesreće je amnezija koja zakomplicira njezin život.

Srećom, njezin dugi put do oporavka olakšat će Chord Overstreet, koji glumi zgodnog vlasnika kuće u kojoj se Lindsay našla. Radnja je smještena u vrijeme prije Božića, a ova priča već miriše na ljubav.

Falling For Christmas je tako osvježavajuća, dirljiva i zabavna romantična komedija. Posebno su zabavne bile scene kaskaderskih poduhvata jer to nisam imala priliku doživjeti u svojim filmovima. Primjerice, kad letim s brda i pokušavam skijati, a zapravo mi baš i ne ide. Nedostaje mi snimanje filmova!, rekla je Lindsay u intervjuu za Netflix.

Romanse, komedije, crtići… Najbolji novi božićni filmovi na Netflixu

Film Falling For Christmas na Netflixu možete pogledati od 10. studenog.