George Clooney i Brad Pitt nisu samo najzgodniji muškarci na svijetu dugi niz godina, već su njihova imena postala sinonim za zgodnog muškarca pa kad je netko "kao Brad Pitt", znamo da je u pitanju ljepota od koje malo zaklecaju koljenu i srce brže zakuca.

Galerija

A kada se ta dvojica titana pojave zajedno, jednostavno vam moramo kompilirati njihove fotografije na jednom mjestu, kako bi vam popravile ne dan, nego tjedan, a možda i mjesec.

Jedan u crnom, a drugi u bež odijelu, naravno, nehajno, kulerski, bez kravata, Brad Pitt i George Clooney pojavili su u Los Angelesu na premijeri svojeg zajedničkog filma "Vukovi".

Kada stanu tako bok uz bok, obožavateljicama nije jasno kakve su to liste najzgodnijih mladih i novih glumaca koji će Brada i Georgea poslati u penziju, kad njih dvojica stare poput najboljih vina i još uvijek su melem za oči.

Brad Pitt i George Clooney na premijeri filma Foto: Profimedia

Iako traje vječno natjecanje oko toga tko nam je zgodniji, njih dvojica su dobri prijatelji pa rivalstva nema, samo dobre zezancije i osmijeha koji ove fotografije čine još više neodoljivima. Brad Pitt je upravo za Georgea i izjavio da ga smatra jednim od dvojice najzgodnijih muškaraca svih vremena.

Brad Pitt i George Clooney na premijeri filma Foto: Profimedia

Mogle bismo još i o filmu, radnji i kritikama, ali sigurne smo da ćete ga pogledati jer bolji razlog od ujedinjenja dvojice fatalnih glumaca na ekranu zaista ne možemo ponuditi.

Brad Pitt i George Clooney na premijeri filma Foto: Profimedia