Nakon blagdanske stanke nastavilo se snimanje serije "I tek tako", a neke od prvih scena u 2023. godini snimljene su na ulicama New Yorka sa Sarom Jessicom Parker u centru pažnje. Njezin lik Carrie Bradshaw u novim scenama pokazao je novu upečatljivu kombinaciju u zelenoj i ružičastoj boji.

Galerija

Kombinacija ružičaste i zelene često je stvar rasprava između onih koji smatraju da se te dvije boje ne mogu nositi zajedno jer su i jedna i druga previše dominantne i prejake te onih koji smatraju da su upravo zbog kontrasta itekako dobar i efektan spoj.

Nova modna kombinacija Carrie Bradshaw u seriji ''I tek tako'' - 4 Foto: Profimedia

Carrie je uvijek dokazivala da je majstorica u slaganju na prvi pogled nespojivih kombinacija, a njezino najnovije izdanje to itekako potvrđuje.

Nova modna kombinacija Carrie Bradshaw u seriji ''I tek tako'' - 7 Foto: Profimedia

U novim scenama serije "I tek tako" glavna junakinja ulicama New Yorka prošetala je u kombinaciji ružičaste i tamnije nijanse tirkizne boje. Nosila je zeleni ogrtač oversized kroja ukrašen točkama različitih veličina, a ispod njega ružičaste satenske hlače tričetvrt dužine te košulju iste boje.

Vivienne Westwood: Vjenčanica najviše dostojna Carrie Bradshaw

Emily protiv Carrie: Koja fiktivna trendseterica ima bolji stil?

Nosila je i zelene salonke u predivnoj smaragdnoj nijansi metalik sjaja, dok je torba bila ružičasta, preciznije jarke boje fuksije. Torbicu sa šljokicama modne kuće Fendi Carrie je nosila preko tijela, a može se reći da bojom savršeno kontrira cipelama.

Nova modna kombinacija Carrie Bradshaw u seriji ''I tek tako'' - 6 Foto: Profimedia