Nakon blagdanske stanke nastavilo se snimanje serije "I tek tako", a neke od prvih scena u 2023. godini snimljene su na ulicama New Yorka sa Sarom Jessicom Parker u centru pažnje. Njezin lik Carrie Bradshaw u novim scenama pokazao je novu upečatljivu kombinaciju u zelenoj i ružičastoj boji.

Galerija Nova modna kombinacija Carrie Bradshaw u seriji ''I tek tako'' - 5 Nova modna kombinacija Carrie Bradshaw u seriji ''I tek tako'' - 6 Nova modna kombinacija Carrie Bradshaw u seriji ''I tek tako'' - 2 +4 Carrie nosi zelene salonke u predivnoj smaragdnoj nijansi metalik sjaja

Kombinacija ružičaste i zelene često je stvar rasprava između onih koji smatraju da se te dvije boje ne mogu nositi zajedno jer su i jedna i druga previše dominantne i prejake te onih koji smatraju da su upravo zbog kontrasta itekako dobar i efektan spoj.

Nova modna kombinacija Carrie Bradshaw u seriji ''I tek tako'' - 4 Nova modna kombinacija Carrie Bradshaw u seriji ''I tek tako'' (Foto: Profimedia)

Carrie je uvijek dokazivala da je majstorica u slaganju na prvi pogled nespojivih kombinacija, a njezino najnovije izdanje to itekako potvrđuje.

Nova modna kombinacija Carrie Bradshaw u seriji ''I tek tako'' - 7 Carrie nosi torbu boje fuksije sa šljokicama modne kuće Fendi (Foto: Profimedia)

U novim scenama serije "I tek tako" glavna junakinja ulicama New Yorka prošetala je u kombinaciji ružičaste i tamnije nijanse tirkizne boje. Nosila je zeleni ogrtač oversized kroja ukrašen točkama različitih veličina, a ispod njega ružičaste satenske hlače tričetvrt dužine te košulju iste boje.

Vivienne Westwood: Vjenčanica najviše dostojna Carrie Bradshaw Vjenčanica Vivienne Westwood iz kolekcije jesen/zima 2007. Vivienne Westwood na premijeri filma Sarah Jessica Parker u vjenčanici Vivienne Westwood 2007. na setu filma +5 Cynthia Nixon, Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall i Kristin Davis na snimanju filma 2007. godine

Emily protiv Carrie: Koja fiktivna trendseterica ima bolji stil? Emily i Carrie u maloj crnoj haljini Emily i Carrie u komadima s kariranim uzorkom Ljetne kombinacije Emily Cooper i Carrie Bradshaw +9 Emily i Carrie u haljinama s predimenzioniranim aplikacijama

Nosila je i zelene salonke u predivnoj smaragdnoj nijansi metalik sjaja, dok je torba bila ružičasta, preciznije jarke boje fuksije. Torbicu sa šljokicama modne kuće Fendi Carrie je nosila preko tijela, a može se reći da bojom savršeno kontrira cipelama.

Nova modna kombinacija Carrie Bradshaw u seriji ''I tek tako'' - 6 Nova modna kombinacija Carrie Bradshaw u seriji ''I tek tako'' (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju