Izabel Kovačić bila je jedna od slavnih gošći na premijeri filma Ferrari redatelja Michaela Manna u sklopu druge večeri filmskog festivala u Veneciji.

Galerija

Izabel Kovačić blistala je na crvenom tepihu u haljini proslavljenog francuskog dizajnera Ronalda Moureta.

Hrvatska poduzetnica odabrala je dugu večernju haljinu u bezvremenskoj kombinaciji crne i bijele boje u kojima žene uvijek izgledaju lijepo.

Izabel Kovačić na crvenom tepihu u Veneciji Foto: Profimedia

Točnije, nosila je maksi model haljine od viskoze i elastina s asimetričnim spuštenim naramenicama i suknjom sirena kroja koja je naglasila njezinu ženstvenu siluetu.

Izdanje je dopunila s bijelom minijaturnom torbicom i s nekoliko atraktivnih komada nakita.

Večernja haljina Rolanda Moureta prodaje se po cijeni od oko 1200 eura Foto: Internetske stranice proizvođača

Roland Mouret omiljen je izbor za crveni tepih brojnih slavnih dama – rado ga nose svjetski poznate pjevačice, glumice, manekenke pa čak i pripadnice kraljevskih obitelji.

Princeza od Walesa njegova je velika poklonica. Štoviše, Catherine Middleton nosila je vrlo sličnu haljinu Izabelinoj na prošlogodišnjoj premijeri filma Top Gun: Maverick u Londonu. Blistala je u pripijenoj crnoj kreaciji Rolanda Moureta ukrašenoj bijelom trakom.

Catherine Middleton u haljini Rolanda Moureta na premijeri filma Top Gun: Maverick 2022. u Londonu Foto: Profimedia

Izabel Kovačić u Veneciju je došla kao gošća brenda Armani beauty zajedno s drugim poznatim imenima iz Hrvatske i regije. 

Po crvenom tepihu prošetala su i voditeljica Tatjana Jurić, glumica Milena Radulović, novinarka Dragana Kosjerina, pjevačica Džejla Ramović i manekenka Aleksandra Bogdanska.

Ivana Petković Čevra, Dragana Kosjerina, Milena Radulović, Izabel Kovačić,Aleksandra Bogdanska, Džejla Ramović, Tatjana Jurić Foto: PR

Ma, kakva Angelina! Tatjana Jurić i ljepotice iz regije u spektakularnom izdanju na crvenom tepihu u Veneciji