Izabel Kovačić bila je jedna od slavnih gošći na premijeri filma Ferrari redatelja Michaela Manna u sklopu druge večeri filmskog festivala u Veneciji.

Galerija Izabel Kovačić zablistala je na crvenom tepihu u Veneciji Izabel Kovačić u haljini Rolanda Moureta Izabel Kovačić bila je gošća Armani beautyja u Veneciji +3 Ivana Petković Čevra, Dragana Kosjerina, Milena Radulović, Izabel Kovačić,Aleksandra Bogdanska, Džejla Ramović, Tatjana Jurić

Izabel Kovačić blistala je na crvenom tepihu u haljini proslavljenog francuskog dizajnera Ronalda Moureta.

Hrvatska poduzetnica odabrala je dugu večernju haljinu u bezvremenskoj kombinaciji crne i bijele boje u kojima žene uvijek izgledaju lijepo.

Izabel Kovačić na crvenom tepihu u Veneciji Izabel Kovačić na crvenom tepihu u Veneciji (Foto: Profimedia)

Točnije, nosila je maksi model haljine od viskoze i elastina s asimetričnim spuštenim naramenicama i suknjom sirena kroja koja je naglasila njezinu ženstvenu siluetu.

Izdanje je dopunila s bijelom minijaturnom torbicom i s nekoliko atraktivnih komada nakita.

Večernja haljina Rolanda Moureta prodaje se po cijeni od oko 1200 eura Večernja haljina Rolanda Moureta prodaje se po cijeni od oko 1200 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Roland Mouret omiljen je izbor za crveni tepih brojnih slavnih dama – rado ga nose svjetski poznate pjevačice, glumice, manekenke pa čak i pripadnice kraljevskih obitelji.

Princeza od Walesa njegova je velika poklonica. Štoviše, Catherine Middleton nosila je vrlo sličnu haljinu Izabelinoj na prošlogodišnjoj premijeri filma Top Gun: Maverick u Londonu. Blistala je u pripijenoj crnoj kreaciji Rolanda Moureta ukrašenoj bijelom trakom.

Catherine Middleton u haljini Rolanda Moureta na premijeri filma Top Gun: Maverick 2022. u Londonu Catherine Middleton u haljini Rolanda Moureta na premijeri filma Top Gun: Maverick 2022. u Londonu (Foto: Profimedia)

Izabel Kovačić u Veneciju je došla kao gošća brenda Armani beauty zajedno s drugim poznatim imenima iz Hrvatske i regije. 

Po crvenom tepihu prošetala su i voditeljica Tatjana Jurić, glumica Milena Radulović, novinarka Dragana Kosjerina, pjevačica Džejla Ramović i manekenka Aleksandra Bogdanska.

Ivana Petković Čevra, Dragana Kosjerina, Milena Radulović, Izabel Kovačić,Aleksandra Bogdanska, Džejla Ramović, Tatjana Jurić Ivana Petković Čevra, Dragana Kosjerina, Milena Radulović, Izabel Kovačić,Aleksandra Bogdanska, Džejla Ramović, Tatjana Jurić (Foto: PR)

Ma, kakva Angelina! Tatjana Jurić i ljepotice iz regije u spektakularnom izdanju na crvenom tepihu u Veneciji Tatjana Jurić, Milena Radulović i Džejla Ramović na 80. Mostri - 7 Tatjana Jurić, Milena Radulović i Džejla Ramović na 80. Mostri Tatjana Jurić, Milena Radulović i Džejla Ramović na 80. Mostri +8 Tatjana Jurić, Milena Radulović i Džejla Ramović na 80. Mostri

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju