Ako je suditi prema prizorima sa svjetskih Tjedana mode, ali i ponude iz trgovina i ove jeseni nosit će se smeđe jakne i kaputi. Od nježnih nijansa bijele kave, preko osebujne boje konjaka do zagasitih tamnosmeđih nijansi – sve je dopušteno ove jeseni.

Galerija

Versace u svojoj jesenskoj kolekciji predlaže jakne od lakiranog smeđeg materijala, a za ovim blještavim materijalom, ali u nešto svijetlijoj nijansi poseže i Simone Rocha. Jonathan Cohen se pak odlučuje za lagane kapute naglašenih naramenica u smjeloj boji maslaca od kikirikija.

Haljine koje će "svi" nositi ove jeseni i na hrvatskim ulicama

Na raspolaganju su raznovrsni modeli koji pristaju damama različitih konfekcijskih veličina poput urbanih crop-top jakni, motorističkih modela od prave ili umjetne kože, elegantnih sakoa, safari jakna… izbora je uistinu mnogo.

Smeđa boja hit će biti ove jeseni Foto: Guliver / Coverimages / Getty Images

Smeđe jakne i kaputi izvrsno se kombiniraju s hlačama, suknjama, bluzama i haljinama u bijeloj, žutoj, narančastoj, ružičastoj i zlatnoj boji. Odlično se sljubljuje i s tirkiznim dodacima, komadima u boji metvice i fuksije, kao i s nepogrešivom crnom bojom.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i pronašli 10 modela jakni u različitim smeđim nijansama koje će se nositi ove jeseni.

Pogledajte i 12 najvećih trendova koji će se nositi u predstojećoj sezoni:

Od glave do pete: 12 komada koji će se nositi ove jeseni