Ako je suditi prema prizorima sa svjetskih Tjedana mode, ali i ponude iz trgovina i ove jeseni nosit će se smeđe jakne i kaputi. Od nježnih nijansa bijele kave, preko osebujne boje konjaka do zagasitih tamnosmeđih nijansi – sve je dopušteno ove jeseni.

Galerija Smeđe jakne nosit će se i ove jeseni Smeđa boja hit će biti ove jeseni Smeđe jakne iz trgovina 2019. - 2 +8 C&A, 442 kn

Versace u svojoj jesenskoj kolekciji predlaže jakne od lakiranog smeđeg materijala, a za ovim blještavim materijalom, ali u nešto svijetlijoj nijansi poseže i Simone Rocha. Jonathan Cohen se pak odlučuje za lagane kapute naglašenih naramenica u smjeloj boji maslaca od kikirikija.

Najveći jesenski trend: crne haljine sa cvjetnim uzorkom Haljine koje će "svi" nositi ove jeseni i na hrvatskim ulicama

Na raspolaganju su raznovrsni modeli koji pristaju damama različitih konfekcijskih veličina poput urbanih crop-top jakni, motorističkih modela od prave ili umjetne kože, elegantnih sakoa, safari jakna… izbora je uistinu mnogo.

Smeđa boja hit će biti ove jeseni Smeđa boja hit će biti ove jeseni (Foto: Guliver / Coverimages / Getty Images)

Smeđe jakne i kaputi izvrsno se kombiniraju s hlačama, suknjama, bluzama i haljinama u bijeloj, žutoj, narančastoj, ružičastoj i zlatnoj boji. Odlično se sljubljuje i s tirkiznim dodacima, komadima u boji metvice i fuksije, kao i s nepogrešivom crnom bojom.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i pronašli 10 modela jakni u različitim smeđim nijansama koje će se nositi ove jeseni.

Pogledajte i 12 najvećih trendova koji će se nositi u predstojećoj sezoni:

Od glave do pete: 12 komada koji će se nositi ove jeseni Uz komade od kašmira svaka kombinacija postaje profinjena Reserved baloner, 499,99 kn Uterqüe kožni sako, 2490 kn +9 Mango plisirana suknja, 249,90 kn

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju