Kada je modna kuća Valentino 2010. godine lansirala liniju štikli pod nazivom "Rockstud", vjerojatno nitko nije ni slutio kakvu će popularnost ona postići.

Galerija



Model sa zakovicama ubrzo se našao u garderobama svjetskih zvijezda koje nisu mogle odoljeti odvažnim štiklama. Nakon toga modna kuća u liniju je uvrstila i modele obuće ravnih potplata poput balerinki, ali najtraženije su i dalje bile salonke s visokom potpeticom.

I danas, osam godina nakon lansiranja, brojne poznate dame jednostavno obožavaju ove štikle, a voli ih i Janica Kostelić.

Najbolja hrvatska sportašica svih vremena odabrala ih je za svečani domjenak održan povodom obilježavanja 100 godina postojanja Ski kluba Zagreb.

Salonke modne kuće Valentino Foto: Valentino

Uz lepršavu crvenu haljinu s cvjetnim vezom nosila je metalik model u zlatnoj boji, a osim njega bivša skijašica ima i model u crnoj boji.
 


Rockstud štikle nosi i Severina, koja je umjesto varijanti u neutralnim nijansama za sebe odabrala vatreni model u crvenoj boji – najdražoj boji legendarnog modnog majstora Valentina Garavanija. Pogledajte i koji Rockstud model nosi Nina Badrić.



Severina nosi crveni model s remenčićima Foto: Valentino