Kada je modna kuća Valentino 2010. godine lansirala liniju štikli pod nazivom "Rockstud", vjerojatno nitko nije ni slutio kakvu će popularnost ona postići.

Galerija Salonke modne kuće Valentino +0 Severina nosi crveni model s remenčićima

Model sa zakovicama ubrzo se našao u garderobama svjetskih zvijezda koje nisu mogle odoljeti odvažnim štiklama. Nakon toga modna kuća u liniju je uvrstila i modele obuće ravnih potplata poput balerinki, ali najtraženije su i dalje bile salonke s visokom potpeticom.

I danas, osam godina nakon lansiranja, brojne poznate dame jednostavno obožavaju ove štikle, a voli ih i Janica Kostelić.

Najbolja hrvatska sportašica svih vremena odabrala ih je za svečani domjenak održan povodom obilježavanja 100 godina postojanja Ski kluba Zagreb.

Salonke modne kuće Valentino Salonke modne kuće Valentino (Foto: Valentino)

Uz lepršavu crvenu haljinu s cvjetnim vezom nosila je metalik model u zlatnoj boji, a osim njega bivša skijašica ima i model u crnoj boji.
 


Rockstud štikle nosi i Severina, koja je umjesto varijanti u neutralnim nijansama za sebe odabrala vatreni model u crvenoj boji – najdražoj boji legendarnog modnog majstora Valentina Garavanija. Pogledajte i koji Rockstud model nosi Nina Badrić.

Koji model Rockstud štikli vam se više sviđa?

glasova:


Severina nosi crveni model s remenčićima Severina nosi crveni model s remenčićima (Foto: Valentino)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju