Jelena Rozga bila je gošća na beauty eventu održanom u zagrebačkoj Laubi. Jelena je na eventu i nastupila, a pjevačica je izgledala senzacionalno u crnoj modnoj kombinaciji koja naglašava noge.

Galerija

Na zagrebačkom beauty eventu predstavljena je nova maskara Lash Sensational Firework kozmetičkog brenda Maybelline. Novitet u svijetu make-upa došla je provjeriti i Jelena Rozga koja je za događanje odjenula crnu mini haljinu s potpisom britanske modne kuće Alexander McQueen.

Jelena Rozga na predstavljanju nove maskare - 2 Foto: John Pavlish i Matej Jurcevic

Gornji dio kratke haljine krojen je u stilu pamučne majice kratkih rukava s našivenim svjetlucavim logom, dok je donji dio, izrađen od poliestera, voluminozan i s naborima. Jelena je haljinici dodala čak dva crna kožnata remena, jedan tanji i drugi malo deblji te tako istaknula svoj uski struk.

Jelena Roza nosi štikle brenda Gianvito Rossi, model Kristi Foto: eu.savannahs.com

Dva remena oko struka zgodno su se upotpunila s dva remenčića oko gležnja, a pjevačica nosi štikle brenda Gianvito Rossi. Model Kristi od lakirane kože ima iglenu potpeticu od 11,5 centimetara, a prednji dio cipela izgleda poput klasičnih salonki na špic, dok je stražnji dio otvoren.

Jelena Rozga nosi haljinu modne kuće Alexander McQueen Foto: www.vitkac.com

Jelena Rozga zablistala u odijelu koje briše granice između muške i ženske mode

Moćni kombinezon, crne sandale i popularna torbica za još jedno odlično izdanje Jelene Rozge