Kao i na prva tri rasprodana zagrebačka koncerta, Aleksandra Prijović i na četvrtom koncertu ugostila je nekoliko slavnih imena s regionalne glazbene scene.

Galerija Nova kolekcija domaćeg brenda eNVy room - 7 Nova kolekcija domaćeg brenda eNVy room - 11 Jelena Rozga na koncertu Aleksandre Prijović +5 Jelena Rozga u haljini brenda eNVy room i štiklama Gianvita Rossija

Uz Sašu Matića, Natašu Bekvalac i Lepu Brenu, Aleksandri Prijović na pozornici se pridružila Jelena Rozga i izazvala erupciju oduševljenja. Time su potvrđena višednevna šuškanja da će i Jelena zapjevati s Aleksandrom u zagrebačkoj Areni, na radost obožavatelja.

Lepa Brena, Aleksandra Prijović i Jelena Rozga Lepa Brena, Aleksandra Prijović i Jelena Rozga (Foto: Ranko Suvar/Cropix)

Prekrasna Splićanka uvijek se potrudi oko stajlinga za svoje nastupe, a nije razočarala ni u ovoj prigodi.

Povjerenje je poklonila brendu eNVy room, iza kojeg stoje Nikica Ivančević i Vjeko Franetović, hrvatski modni dvojac s kojim Jelena često surađuje.

Jelena Rozga na koncertu Aleksandre Prijović Jelena Rozga na koncertu Aleksandre Prijović (Foto: Marko Lukunić/Pixsell)

Za koncert je odabrala haljinu iz njihove nove kolekcije za jesen/zimu 2023. godine. Odlučila se za predivnu tamnoplavu toaletu s jednim dugačkim rukavom i visokim prorezom, ukrašenu svjetlucavim aplikacijama.

Nova kolekcija domaćeg brenda eNVy room - 7 eNVy room, jesen/zima 2023. (Foto: Franjo Matković)

Kada je u pitanju obuća, odabir je pao na štikle kojima je dugo vjerna. Naime, obula je sandale popularnog dizajnera Gianvita Rossija, kultni model Portofino 105, koji je već nosila u raznim prigodama.

Portofino 105, Gianvito Rossi Portofino 105, Gianvito Rossi (Foto: Gianvito Rossi)

Još je jednom dokazala koliko su svestrane i prilagodljive svim odjevnim komadima, uključujući i one najsvečanije, poput glamurozne haljine koju je sinoć odjenula.

Jelena Rozga u haljini brenda eNVy room i štiklama Gianvita Rossija Jelena Rozga u haljini brenda eNVy room i štiklama Gianvita Rossija (Foto: Marko Lukunić/Pixsell)

Aleksandra Prijović: Tri fantastične crne kombinacije za četvrti koncert u Areni Aleksandra Prijović na 4. zagrebačkom koncertu Aleksandra Prijović na 4. zagrebačkom koncertu Aleksandra Prijović u kožnatom kompletu na 4. zagrebačkom koncertu +2 Aleksandra Prijović

Lepa Brena na koncertu Aleksandre Prijović zapjevala je u šik traper kostimu Lepa Brena u kostimu od trapera na četvrtom koncertu Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 6 Lepa Brena u kostimu od trapera na četvrtom koncertu Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 7 Lepa Brena u kostimu od trapera na četvrtom koncertu Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 5 +4 Lepa Brena u kostimu od trapera na četvrtom koncertu Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 3

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju