Modna kuća eNVy room održala je slavljeničku reviju povodom 20 godina rada.

Prije točno dvadeset godina Nikica Ivančević i Vjeko Franetović održali su prvu modnu reviju. Dva desetljeća kasnije, na isti datum, proslavili su veliku obljetnicu zajedno sa svojim suradnicima, ambasadorima i prijateljima kojima su predstavili modnu priču koja broji 31 model.

Među njima je bila i pjevačica Jelena Rozga koju se često može vidjeti u komadima modnog dvojca koji joj radi i kreacije za nastupe.

Jelena Rozga na reviji modne kuće eNVy room Jelena Rozga na reviji modne kuće eNVy room (Foto: Vanesa Pandzic/Cropix)

Za slavljeničku reviju pjevačica se odlučila za elegatnu kombinaciju s kojom je nemoguće pogriješiti. Za početak odabrala je crnu boju od glave do pete, s tek sitnim bijelim detaljem.

Pjevačica je nosila istovremeno ženstveni, elegantni, drugačiji i efektni crni kombinezon koj je rad slavljeničkog dvojca.

Gornji dio kombinezona izgledom podsjeća na sako, a osim revera krasi ga i duboki prorez zahvaljujući kojem se nazirao top nalik grudnjaku ukrašen crnim šljokicama. Donji dio kombinezona čine elegantne hlače ravnih nogavica. Spomenuti bijeli detalj nalazi se na rubovima rukava.

Jelena Rozga na reviji modne kuće eNVy room Jelena Rozga na reviji modne kuće eNVy room (Foto: Vanesa Pandzic/Cropix)

Pjevačica je uz kombinezon nosila crne sandale s tankim remenčićem, a izdanje je upotpunila crnom torbicom modne kuće Bottega Veneta. Radi se o mini verziji njihove popularne "Pouch" torbe koja je jedan od najpopularnijih modela talijanske modne kuće i i koju iz svojih ruku ne ispuštaju mnoge slavne žene..

Pjevačica je nosila i upečatljive zlatne naušnice, dok je kosu oblikovala u valove.

Glamurozna Jelena Rozga divnu haljinu spojila sa štiklama koje pristaju uz baš sve Nova kolekcija domaćeg brenda eNVy room - 7 Nova kolekcija domaćeg brenda eNVy room - 11 Jelena Rozga na koncertu Aleksandre Prijović +5 Jelena Rozga u haljini brenda eNVy room i štiklama Gianvita Rossija

Jelena Rozga u kombinaciji koja pokazuje kako traper od glave do pete može biti odlična ideja Jelena Rozga Pjevačica je traper izdanje upotpunila bijelim salonkama Jelena Rozga - 1 +1 Jelena Rozga - 2

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju