Jennifer Aniston bila je glavna zvijezda na Emmyjevom događanju "For Your Consideration", na kojem se tradicionalno promoviraju novi kandidata za nagradu Emmy. Jennifer je predvodila ekipu serije "The Morning Show" u kojoj glumi televizijsku voditeljicu Alex Levy.

Galerija

Na događanje Emmy FYC održano u Paramountovom studiju u Los Angelesu stigao je i ostatak glumačke postave serije "The Morning Show", no izostala je Reese Witherspoon. Jennifer Aniston privukla je najviše pozornosti, a svojim odabirom stajlinga pokazala je da joj cvjetni uzorak jako dobro pristaje.

Jennifer Aniston na događanju For Your Consideration u Los Angelesu - 3 Foto: AFP

Glumica je odjenula midi haljinu američkog modnog brenda Reformation, model Kourtney u čijem se dizajnu ističu tanke naramenice, visoki raspor i cvjetni uzorak crvene boje. Uz ženstvenu haljinu izvrsno su pristajale lakirane sandale boje burgundca, s remenčićima i visokom tankom potpeticom te špicastim vrhom.

Jennifer Aniston na događanju For Your Consideration u Los Angelesu Foto: AFP

Odabirom crvene, odnosno boje burgundca Jennifer je napravila odmak od svojih klasičnih izdanja u crnoj boji, u kojoj ovu veliku ljubiteljicu modnog minimalizma najčešće viđamo. Također, pokazala je da boja burgundca, obično rezervirana za sezonu jesen/zima, fantastično funkcionira i u proljetno/ljetnim izdanjima.

Izdanje u crvenoj Jennifer Aniston upotpunila je ogrlicom s privjeskom u obliku rubina, kamena koji se često koristi u izradi nakita.

Jennifer Aniston na događanju For Your Consideration u Los Angelesu - 7 Foto: AFP

Skinula "uniformu": Jennifer Aniston iznenadila haljinom na dodjeli nagrada SAG

I štikle su top: Kreacija Jennifer Aniston koja je jednako sjajna kao i mala crna haljina