Dama Joan Collins plijeni pažnju gdje se god pojavi. Tako je bilo i na 75. po redu dodjeli televizijskih nagrada Emmy koje su sinoć dodijeljene u Los Angelesu.

Galerija

Dama Joan Collins zablistala je na crvenom tepihu Emmyja u svijetloplavoj maksi haljini ukrašenoj šljokicama s potpisom britanske dizajnerice Jenny Peckham.

Raskošnu haljinu sparila je s dugim satenskim rukavicama u istoj nijansi i cipelama povišenih potpetica, a cijelo izdanje zaokružila predimenzioniranim visećim naušnicama iz Swarovskog.

Dama Joan Collins na Emmyjima 2024. godine - 1 Foto: Profimedia

Holivudska legenda koja je u travnju 2023. godine ispuhala 90 svjećica na rođendanskoj torti izgleda senzacionalno. Na Emmyjima se našla u ulozi prezenterice – s Taraji P. Hanson dodijelila je nagradu u kategoriji izvanredne limitirane ili antologijske serije.

Na crvenom tepihu, pak, društvo joj je pravio njezin 32 godine mlađi suprug – holivudski producent Percy Gibson s kojim je u braku od 2002. godine.

Dama Joan Collins sa suprugom na Emmyjima 2024. godine Foto: Afp

Dama Joan Collin je prvi i zasad jedini put u karijeri nominirana za televizijsku nagradu Emmy davne 1984. godine. I to za glavnu ulogu – onu zlice Alexis Colby u dramskoj seriji Dinastija koja se prikazivala i na našem prostoru.

Na tadašnjoj dodjeli imala je 50 godina, a za crveni tepih odabrala je kombinaciju u skladu s modnim trendovima onog vremena. Blistala je u svjetlucavoj zlatnoj haljini bez rukava ispod koje je provirao crni top, a koju je sparila s dugim crnim rukavicama i zlatnim nakitom.

Joan Collins na Emmyjima 1984. godine Foto: Profimedia

15 haljina s crvenog tepiha ovogodišnjih Emmyja o kojima se najviše priča

Baš je profinjena: Izdanja u boji vina osvojila su crveni tepih na ovogodišnjim Emmyjima