Dama Joan Collins plijeni pažnju gdje se god pojavi. Tako je bilo i na 75. po redu dodjeli televizijskih nagrada Emmy koje su sinoć dodijeljene u Los Angelesu.

Galerija Dama Joan Collins na Emmyjima 2024. godine - 3 Dama Joan Collins na Emmyjima 2024. godine - 2 Dama Joan Collins na Emmyjima 2024. godine - 1 +2 Dama Joan Collins sa suprugom na Emmyjima 2024. godine

Dama Joan Collins zablistala je na crvenom tepihu Emmyja u svijetloplavoj maksi haljini ukrašenoj šljokicama s potpisom britanske dizajnerice Jenny Peckham.

Raskošnu haljinu sparila je s dugim satenskim rukavicama u istoj nijansi i cipelama povišenih potpetica, a cijelo izdanje zaokružila predimenzioniranim visećim naušnicama iz Swarovskog.

Dama Joan Collins na Emmyjima 2024. godine - 1 Dama Joan Collins u haljini Jenny Peckham na Emmyjima 2024. godine (Foto: Profimedia)

Holivudska legenda koja je u travnju 2023. godine ispuhala 90 svjećica na rođendanskoj torti izgleda senzacionalno. Na Emmyjima se našla u ulozi prezenterice – s Taraji P. Hanson dodijelila je nagradu u kategoriji izvanredne limitirane ili antologijske serije.

Na crvenom tepihu, pak, društvo joj je pravio njezin 32 godine mlađi suprug – holivudski producent Percy Gibson s kojim je u braku od 2002. godine.

Dama Joan Collins sa suprugom na Emmyjima 2024. godine Dama Joan Collins sa suprugom na Emmyjima 2024. godine (Foto: Afp)

Dama Joan Collin je prvi i zasad jedini put u karijeri nominirana za televizijsku nagradu Emmy davne 1984. godine. I to za glavnu ulogu – onu zlice Alexis Colby u dramskoj seriji Dinastija koja se prikazivala i na našem prostoru.

Na tadašnjoj dodjeli imala je 50 godina, a za crveni tepih odabrala je kombinaciju u skladu s modnim trendovima onog vremena. Blistala je u svjetlucavoj zlatnoj haljini bez rukava ispod koje je provirao crni top, a koju je sparila s dugim crnim rukavicama i zlatnim nakitom.

Joan Collins na Emmyjima 1984. godine Joan Collins na Emmyjima 1984. godine (Foto: Profimedia)

15 haljina s crvenog tepiha ovogodišnjih Emmyja o kojima se najviše priča Slavne dame blistale su u večernjim haljinama na crvenom tepihu ovogodišnjih Emmyja Suki Waterhouse u Valentinu Simona Tabasco in Marni +11 Riley Keough u Chanelu

Baš je profinjena: Izdanja u boji vina osvojila su crveni tepih na ovogodišnjim Emmyjima Haljine boje vina na 75. dodjeli nagrada Emmy Haljine boje vina na 75. dodjeli nagrada Emmy Haljine boje vina na 75. dodjeli nagrada Emmy +4 Haljine boje vina na 75. dodjeli nagrada Emmy

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju