Odabir imena za bebu mnogim je roditeljima najslađi, a istovremeno i najteži zadatak. S tom se tvrdnjom slažu i poznate mame, koje većinom biraju upečatljiva imena za svoje malene zvijezde.

Jedno od najupečatljivijih zasigurno je ime sinčića Maje Šuput i Nenada Tatarinova. Značenje njegova imena jest 'cvjetati', a osim toga nosi značenje  'zdravlje, energija i naočitost', a neki izvori tvrde i kako bi se moglo prevesti kao 'zlatno srce' ili 'zmajev plamen'.

Maja je više puno javno rekla kako je oduvijek znala da će djetetu nadjenuti neobično i zvučno ime, a svi će se složiti da talentiranom dječaku ime Bloom savršeno pristaje. Mnogi su se zapitali kako bi Maja nazvala djevojčicu, a na radost mnogih, ona je u jednom je showu napokon otkrila koje je ime bila pripremila za curicu.

Rekla je kako su za curicu pripremili ime Anastasija – jer se odlično slaže sa suprugovim prezimenom, a u šali je dodala i kako uz Šuput niti jedno ime ne zvuči dobro.

Ime Anastasija jedno je od najstarijih imena na svijetu, a dolazi od grčke riječi anastasis – što znači 'uskrsnuće'

Provjerite jesu li našim čitateljicama ljepša tradicionalna ili moderna imena, a više o majčinstvu Maje Šuput pogledajte u velikom koji je dala Marku Grubniću. 

Ako vi tražite inspiraciju za imena, pogledajte naše prijedloge za dječja imena.

Bloomu ne treba rodni list: Fotografija Maje Šuput pokazuje da jabuka ne pada daleko od stabla

A u intervjuu koji je Maja Šuput dala Marku Grubniću, saznajte što nam je otkrila o Bloomu, majčinstvu i budućnosti.