Kako i kod svake frizure, tako je i kod popularnog boba oblik jako bitan. Način na koji je ošišana može povećati ili smanjiti sposobnost naše kose da svaki dan izgleda sjajno.

Inspiracija za šišanje: 20 najboljih bob-frizura svih vremena po odabiru Voguea

Međutim, postoji način kako vašem bobu možete udahnuti novi život i natjerati vas da se ponovno zaljubite u njega čak i ako kasnite sa šišanjem i čini vam se da to više nije to. Način je jednostavan - rješenje su meki, blagi valovi.

Zapravo, bob kojem je došlo vrijeme za šišanje možda i najbolje funckionira kada je blago valovit tako da ti valovi mogu biti način da još malo odgodite odlazak frizeru.

Blagi valovi osigurat će vam i opušteniji izgled i probudit će vašu uspavanu frizuru. Uz minimalan trud dobit ćete super izgled.

Ovisno o prirodnoj teksturi vaše kose i željenom izgledu, do blago valovitog boba možete doći na nekoliko načina.

  • Ako je vaša kosa prirodno blago valovita dovoljni će biti proizvodi za stiliziranje kose poput sprejeva, pjena ili krema koji će pomoći u dodatnom naglašavanju lijepo oblikovane frizure.
  • Prekrasne blage valove možete dobiti i sušenjem kose na zraku ili oblikovanjem kose u punđice.
  • Naravno, tu je opcija korištenja uređena poput pegli ili uvijača za kosu za postizanje valovitog izgleda.

Želite se ošišati? Sedam frizura za sve tipove kose zbog kojih nećete požaliti

10 slavnih žena s tako dobrim bob-frizurama koje će vas potaknuti na promjenu

U nastavku pogledajte nekoliko bob frizura s blagim, mekim valovima koje bi vas mogle potaknuti da i sami promijenite način na koji oblikujete popularnu frizuru.