Kako i kod svake frizure, tako je i kod popularnog boba oblik jako bitan. Način na koji je ošišana može povećati ili smanjiti sposobnost naše kose da svaki dan izgleda sjajno.

Inspiracija za šišanje: 20 najboljih bob-frizura svih vremena po odabiru Voguea Charlize Theron Twiggy Diana Ross +16 Louise Brooks

Međutim, postoji način kako vašem bobu možete udahnuti novi život i natjerati vas da se ponovno zaljubite u njega čak i ako kasnite sa šišanjem i čini vam se da to više nije to. Način je jednostavan - rješenje su meki, blagi valovi.

Zapravo, bob kojem je došlo vrijeme za šišanje možda i najbolje funckionira kada je blago valovit tako da ti valovi mogu biti način da još malo odgodite odlazak frizeru.

Blagi valovi osigurat će vam i opušteniji izgled i probudit će vašu uspavanu frizuru. Uz minimalan trud dobit ćete super izgled.

Ovisno o prirodnoj teksturi vaše kose i željenom izgledu, do blago valovitog boba možete doći na nekoliko načina.

  • Ako je vaša kosa prirodno blago valovita dovoljni će biti proizvodi za stiliziranje kose poput sprejeva, pjena ili krema koji će pomoći u dodatnom naglašavanju lijepo oblikovane frizure.
  • Prekrasne blage valove možete dobiti i sušenjem kose na zraku ili oblikovanjem kose u punđice.
  • Naravno, tu je opcija korištenja uređena poput pegli ili uvijača za kosu za postizanje valovitog izgleda.

Slika nije dostupna Želite se ošišati? Sedam frizura za sve tipove kose zbog kojih nećete požaliti

Margot Robbie 10 slavnih žena s tako dobrim bob-frizurama koje će vas potaknuti na promjenu

U nastavku pogledajte nekoliko bob frizura s blagim, mekim valovima koje bi vas mogle potaknuti da i sami promijenite način na koji oblikujete popularnu frizuru.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju