Kim Kardashian mamila je poglede na predstavljanju svojeg posljednjeg mirisa u Los Angelesu u trik haljini koja je istaknula njezine ženstvene adute

Kim Kardashian predstavila je tri varijante novog mirisa po imenu Crystal Gardenia u Los Angelesu. Crystal Gardenia dolazi u atraktivnom kristalnom pakiranju, a kombinira mirisne note lopoča, gardenije, i tuberoze.

Crystal Gardenia Oud zanimljiv je spoj gardenije, bergamota i lavande, a Crystal Gardenia Citrus kombinira intenzivne note citrusa s kineskim jasminom. Riječ je o ograničenoj kolekciji koja se prodaje isključivo preko stranice kkwfrangrance.com, a koja je dostupna u bočici od 30 i 75 mililitara.


Reality zvijezda za predstavljanje parfema odjenula je bijelu korzet-haljinu brenda Dolce & Gabbana koja je vizualno stanjila struk,te naglasila grudi. Haljinu je sparila sa sandalama otvorenih prstiju britanske dizajnerice Merah Vodianove koja je podignula cijelu kombinaciju.

 

Na predstavljanju parfema našlo se mnogo poznatih osoba iz svijeta mode, glazbe i filma, koji su na svojim društvenim mrežama s radošću podijelili fotografije s Kim Kardashian.