Zadovoljna.hr najavila je svoj drugi po redu Beautyfest, festival ljepote na kojemu će se moći uživati 17. listopada. No osim učenja o njezi, tu je još jedan aspekt koji je važno istaknuti, onaj humanitarni. I to za sve žene-lavice koje se bore s karcinomom dojke.

Listopad je ružičasti mjesec, mjesec u kojemu podržavamo sve naše hrabre žene koje vode ili su vodile bitke s karcinomom dojke, a sve ostale potičemo na samopreglede i redovite odazive na preventivne liječničke preglede.

Jer tako je malo vremena zapravo potrebno izdvojiti za naše zdravlje, a tih nekoliko minuta koliko traje samopregled mogu spasiti život.

Koliko god pravilna njega naše vanjštine, kose, kože, noktiju, bila važna, toliko je još važnije njegovati zdravlje i brinuti o sebi, a upravo je to ono što se želi naglasiti kao jedna od poruka ovogodišnjeg Beautyfesta.

Na njemu vas očekuju brojne radionice, zanimljive akrivnosti i paneli, a 200 čitateljica moći će besplatno sudjelovati na ovom događanju, samo požurite s prijavom.

Osim besplatnih ulaznica, tu su i one s plemenitom notom pa i vi možete biti važan kotačić u misiji brige o ženskom zdravlju i podrške svim hrabrim ženama kojima pomaže udruga Nismo same.

Ova je udruga 365 dana u godini, a ne samo u listopadu, velika pomoć i podrška svim ženama oboljelima od raka dojke, a čine to od 2017.

Posebne PINK ulaznice možete nabaviti ovdje po cijeni od 30 eura, a sav će prihod od njih ići upravo udruzi Nismo same.

Beautyfest Pink posjetiteljice dobit će posebne ružičaste narukvice, a uz ulaz u Smaragdnu dvoranu, panele i Experience room s narukvicom će moći prisustvovati make-up radionici by Bipa, na kojoj će uz vizažisticu Lanu Krstanović kreirati dnevni make-up look te uz praktične savjete i tehnike postići dugotrajan, svjež izgled idealan za svakodnevne aktivnosti.

Ženama oboljelima od raka dojke podrška ne treba samo u listopadu i na posebne dane posvećene borbi protiv te bolesti, njima je potpora potrebna konstantno i uvijek trebaju znati da nisu same, jedna je od glavnih poruka udruge Nismo same.

Dovoljan je samo jedan mali korak i mala pomoć koju svatko od nas može pružiti, a njima će značiti neizmjerno puno.

Beautyfest 2024.: Osigurajte svoje mjesto na najzabavnijem festivalu ljepote i naučite kako se njegovati iznutra i izvana

Dušica o životu s rakom dojke: "Mene nitko ne razumije bolje od lavice koja vodi istu bitku kao i ja. Kapa do poda svim ženama koje su prošle kalvariju do izlječenja"

Što je najbitnije kod ženskih grudi?

Majčina borba s rakom: "Moja je mama željela život. Biti na mojoj promociji, praviti knedle, šetati nasipom s tatom i upoznati moju djecu"

Savjetuju oni koji su kroz to prošli: Sedam načina da podržite prijatelja, člana obitelji ili kolegicu s rakom dojke