Crvene manikure su elegantne, glamurozne i pristaju noktima svih dužina i oblika. Osim što su stvorene za sezone proslava, crvene manikure i onaj detalj koji svako modno izdanje čini još elegantnijim.

Galerija

Ako se pita čitateljice našeg portala Zadovoljna.hr - crveni lakovi za nokte nemaju konkurenciju.

Nedavno smo naime proveli anketu u kojoj smo vas pitali upravo to - imaju li crveni lakovi za nokte konkurenciju. U anketi smo ponudili tri odgovora, a od ukupno 1411 glasova njih 934 otpala su na odgovor "nemaju, crvene manikure su najljepše manikure".

Odgovor "divni su, ali više volim neke druge boje" dobio je 386 glasova, a najmanje glasova (91) dobio je odgovor "uopće ne volim crvene lakove za nokte".

Dakle, i anketa je potvrdila mišljenje mnogih kako su crveni lakovi za nokte najbolji izbor kada je u pitanju manikura.

Još jedna super stvar kod crvenih manikura je ta da možete birati između cijelog niza nijansi crvene boje i da lakiranje možete obaviti sami. Potreban vam je samo crveni lak za nokte u nijansi koja vam se najviše sviđa.

10 fotografija koje dokazuju da omiljena jesenska manikura izgleda mrak na kratkim i dugim noktima

10 fotografija kao dokaz: Slažete li se da su ovo najelegantnije manikure za duge i kratke nokte?

Za sve ljubiteljice crvenih lakova za nokte, a očito ih je mnogo, u našoj galeriji na početku teksta izdvojili smo 10 lakova u različitim nijansama crvene boje zahvaljujući kojima ćete svoje nokte ukrasiti po mnogima naljepšom manikurom koja postoji.

Chanel Le Vernis (963 Super Lune), 30 dolara (227,95 kn) Foto: Internetska stranica proizvođača

Bourjois Paris 1 Seconde lak za nokte (10 Red Carpet), 59,90 kn Foto: Internetska stranica proizvođača

Naj Oleari (22 - Lacquer Red) Foto: Internetska stranica proizvođača