Ženstveni, damski stil Lejla Filipović njeguje već godinama, a šarmantna ljepotica svoje modne odabire uvijek začini zgodnim modnim detaljima koji stajling učine posebnim i drugačijim. Tako je za event jednog kozmetičkog brenda odabrala elegantnu kombinaciju koju je podigla sa zelenom torbicom domaćeg brenda Elfs.

Galerija

Svoj proljetni stajling za druženje održano u jednom zagrebačkom restoranu Lejla Filipović složila je od klasične bijele košulje koju je nosila s podvinutim rukavima. Uz laganu košulju izvrsno su pristajale također laganije hlače lepršavih nogavica u lijepoj plavoj boji. Hlače se vežu oko struka te imaju lagane falde.

Takav model hlača idealan za proljetne i ljetne kombinacije može se nositi i uz potpetice i ravni đon, a Lejla se ovoga puta odlučila za ravne natikače ukrašene debelim lancem, detaljem koji je ove sezne veliki trend kada je o obući riječ.

Lejla Filipović u hlačama bez kojih mnoge žene ne mogu zamisliti ljeto

Lejla Filipović: Tenisice koje se s lepršavim haljinama slažu jednako dobro kao visoke potpetice

Outfitu za beauty event Lejla Filipović dodala je još malo boje sa zelenom torbicom od lakirane kože i detaljem u obliku malog zlatnog srca unutar kojeg piše Elfs. Upravo su po tom detalje torbice poznatog domaćeg brenda i prepoznatljive, a model koji nosi Lejla ima i tanki zlatni lanac.

Lejla Filipović nosi kožnatu zelenu torbicu domaćeg brenda ELFS Foto: www.elfs.hr

Inspirirani stilom Lejle Filipović u trgovinama smo potražili slične modele palazzo hlača u plavoj boji, a šest izdvojenih modela pronađite u fotogaleriji na početku teksta.

Reserved, 239,90 kn Foto: Internetska stranica trgovine