Zajedno sa suprugom Tarikom Filipovićem, Lejla Filipović po prvi put je posjetila Petrovaradin, a zajedničku fotografiju na jednoj od gradskih lokacija objavila je na Instagramu.

Predivan sunčani dan Lejla je iskoristila za slaganje idealne proljetne kombinacije koju redovito viđamo na i na hrvatskim ulicama čim stignu topliji dani.

Odlučila se za lepršavu haljinu midi dužine u plavoj boji. Haljina cvjetnog uzorka kopča se cijelom dužinom, a pojas koji se veže na struku savršen je detalj za dodatno isticanje figure.

Uz haljinu bivša misica je iskombinirala omiljeni komad obuće u proljetnim danima. Radi se o bijelim tenisama koje u toplijim mjesecima nemaju konkurenciju, a brojne žene nose ih uz gotovo sve komade u garderobi, od haljina preko suknji do traperica i sportskih komada jer idu baš uz sve.

Ležerno izdanje Jennifer Lopez - 1 Jennifer Lopez: Omiljena proljetna kombinacija koju redovito viđamo i na hrvatskim ulicama

Za svoju kombinaciju Lejla je dobila cijeli niz komplimenata, a njezini pratitelji pohvalili su i modnu usklađenost para Filipović.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju