Lepu Brenu fotografi su ulovili prilikom dolaska na snimanje novogodišnjeg programa Radiotelevizije Srbija koje se održalo u Studiju 8, smještenom u beogradskom Košutnjaku.

Galerija

Slavna pjevačica na snimanje je došla u odjevnoj kombinaciji sastavljenoj od klasičnih odjevnih komada u neutralnim bojama.

Tamnosive traperice laganog trapez-kroja spojila je s bež majicom i krznenom jaknicom u crnoj boji preko koje je odjenula dugačku crnu jaknu brenda Max Mara za dodatnu dozu topline.

Lepa Brenda uoči snimanja novogodišnjeg programa Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell

Odabrala je i čizmice u crnoj boji, a boja torbe podudarala se s majicom. Brena svoje modno izdanje zaokružila je najpoznatijom i najtraženijom torbom svih vremena. Naravno, to je kultna torba Birkin, legendarni model luksuzne francuske modne kuće Hermes.

Ideja o dizajnu te torbe nastala je 1983. godine kada je tadašnji kreativni i izvršni direktor Hermesa Jean-Louis Dumas na letu od Pariza do Londona sjedio pored Jane Birkin.

Lepa Brena nosi torbu Birkin modne kuće Hermes Foto: Profimedia

Jane se Dumasu požalila da ne može naći prostranu, sigurnu i lijepu torbu koja joj se sviđa, a Dumas je na licu mjesta napravio prvu skicu torbe koja je postala poznata kao birkinica.

Jane Birkin 1996. sa svojom omiljenom torbom koju je ukrasila naljepnicama Foto: Profimedia

Chanel, Vuitton, Balenciaga... 10 najboljih torbi Aleksandre Prijović

12 nezaboravnih glam izdanja Lepe Brene