Lepu Brenu fotografi su ulovili prilikom dolaska na snimanje novogodišnjeg programa Radiotelevizije Srbija koje se održalo u Studiju 8, smještenom u beogradskom Košutnjaku.

Galerija Lepa Brena na snimanju novogodišnjeg programa Lepa Brenda uoči snimanja novogodišnjeg programa Lepa Brena nosi torbu Birkin modne kuće Hermes +7 Lepa Brena

Slavna pjevačica na snimanje je došla u odjevnoj kombinaciji sastavljenoj od klasičnih odjevnih komada u neutralnim bojama.

Tamnosive traperice laganog trapez-kroja spojila je s bež majicom i krznenom jaknicom u crnoj boji preko koje je odjenula dugačku crnu jaknu brenda Max Mara za dodatnu dozu topline.

Lepa Brenda uoči snimanja novogodišnjeg programa Lepa Brenda uoči snimanja novogodišnjeg programa (Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell)

Odabrala je i čizmice u crnoj boji, a boja torbe podudarala se s majicom. Brena svoje modno izdanje zaokružila je najpoznatijom i najtraženijom torbom svih vremena. Naravno, to je kultna torba Birkin, legendarni model luksuzne francuske modne kuće Hermes.

Ideja o dizajnu te torbe nastala je 1983. godine kada je tadašnji kreativni i izvršni direktor Hermesa Jean-Louis Dumas na letu od Pariza do Londona sjedio pored Jane Birkin.

Lepa Brena nosi torbu Birkin modne kuće Hermes Lepa Brena nosi torbu Birkin modne kuće Hermes (Foto: Profimedia)

Jane se Dumasu požalila da ne može naći prostranu, sigurnu i lijepu torbu koja joj se sviđa, a Dumas je na licu mjesta napravio prvu skicu torbe koja je postala poznata kao birkinica.

Jane Birkin 1996. sa svojom omiljenom torbom koju je ukrasila naljepnicama Jane Birkin 1996. sa svojom omiljenom torbom koju je ukrasila naljepnicama (Foto: Profimedia)

Chanel, Vuitton, Balenciaga... 10 najboljih torbi Aleksandre Prijović Aleksandra Prijović s torbom modne kuće Chanel Aleksandra Prijović s torbom modne kuće Chanel Aleksandra Prijović s torbom modne kuće Chanel +10 Aleksandra Prijović s torbom modne kuće Balenciaga

12 nezaboravnih glam izdanja Lepe Brene Lepa Brena u kostimu od trapera na četvrtom koncertu Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 3 Lepa Brena u zagrebačkoj Areni 2009. godine Lepa Brena u zagrebačkoj Areni 2009. godine +12 Lepa Brena u zagrebačkoj Areni 2019. godine

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju