Uoči zagrebačkih koncerata Aleksandre Prijović, pojavila su se šuškanja da će joj se na jednom od njih pridružiti i Lepa Brena, pomajka Aleksandrina supruga Filipa Živojinovića.

Galerija Lepa Brena u kostimu od trapera na četvrtom koncertu Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 3 Lepa Brena u zagrebačkoj Areni 2009. godine Lepa Brena u zagrebačkoj Areni 2009. godine +12 Lepa Brena u zagrebačkoj Areni 2019. godine

To se, naposljetku, i dogodilo na 4. koncertu u zagrebačkoj Areni koji je održan 4. prosinca. Lepa Brena izazvala je ovacije publike čim je kročila na pozornicu. Za tu prigodu odjenula je odijelo od trapera s potpisom brenda Nina Ricci te ga kombinirala s predimenzioniranim šeširom široka oboda.

Lepa Brena u kostimu od trapera na četvrtom koncertu Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 3 Lepa Brena u odijelu Nine Ricci na koncertu Aleksandre Prijović (Foto: Marko Lukunic/Pixsell)

Ovih dana mnogo se priča o tome kakve odjevne kombinacije Aleksandra nosi na svojim zagrebačkim koncertima, a u kakvim smo modnim izdanjima vidjeli Lepu Brenu na njezinim koncertima u Areni?

Pjevačica je u njoj nastupala 2009. godine i tada je nosila vrlo jednostavne i jednobojne kombinacije.

Lepa Brena u zagrebačkoj Areni 2009. godine Lepa Brena u zagrebačkoj Areni 2009. godine (Foto: Marko Lukunić/Pixsell)

Lepa Brena u zagrebačkoj Areni 2009. godine Lepa Brena u zagrebačkoj Areni 2009. godine (Foto: Marko Lukunić/Pixsell)

Deset godina kasnije, napunila je Arenu i pokazala novi pristup scenskim izdanjima u znatno živopisnijim kombinacijama.

Lepa Brena u zagrebačkoj Areni 2019. godine Lepa Brena u zagrebačkoj Areni 2019. godine (Foto: Davorin Visnjic/Pixsell)

Lepa Brena u zagrebačkoj Areni 2019. godine Lepa Brena u zagrebačkoj Areni 2019. godine (Foto: Tomislav Kristo/Cropix)

Lepa Brena uvijek plijeni pažnju svojim modnim odabirom pa se tako mnogo raspravljalo o haljini koju je nosila u novogodišnjem programu Nove TV na samom kraju 2022. godine. Odjenula je efektnu kreaciju Borisa Kargotića s obrisima ženskog tijela.

Lepa Brena u ekstravagantnoj haljini dizajnera Borisa Kargotića - 2 Lepa Brena u haljini dizajnera Borisa Kargotića (Foto: Nova TV)

Na prošlogodišnjem izdanju događanja Story Hall Of Fame pojavila se u kreaciji beogradskog dizajnera Predraga Đuknića inspiriranoj modnim izdanjem Jennifer Lopez s dodjele nagrade Grammy 2019. godine.

Zavirite u galeriju i razgledajte još modnih izdanja Lepe Brene koja se pamte.

Lepa Brena i Jennifer Lopez Lepa Brena i Jennifer Lopez (Foto: Pixsell/Tomislav Miletic/Profimedia)

"Pa dobro što si čekao do sad?" Rečenica kojom je započela jedna od najvećih ljubavi na Balkanu Lepa Brena i Boba Živojinović u braku su koji traje već 32 godine Za brak je ključno poštovanje i komunikacije, tvrdi Boba Živojinović Slobodan Živojinović s Borisom Beckerom na vrhuncu tenisačke slave +2 Slobodan Živojinović svojm je savjetima pomogao i Goranu Ivaniševiću na početku karijere

Aleksandra Prijović: Tri fantastične crne kombinacije za četvrti koncert u Areni Aleksandra Prijović na 4. zagrebačkom koncertu Aleksandra Prijović na 4. zagrebačkom koncertu Aleksandra Prijović u kožnatom kompletu na 4. zagrebačkom koncertu +2 Aleksandra Prijović

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju