Fahreta Živojinović poznatija pod nadimkom Lepa Brena sinoć je bila počasna uzvanica u kazalištu Kerempuh. U ovom satiričkom kazalištu održana je zagrebačka premijera predstave „Lepa Brena project“.

Galerija

Riječ je o hit predstavi Bitef teatra iz Beograda koji problematizira fenomen popularnosti Lepe Brene kroz pet različitih „verzija“ ove popularne pjevačice i poslovne žene u bivšoj Jugoslaviji, ali i nakon njezinog raspada.

Lepa Brena je za zagrebačku premijeru ovog glumačko-pjevačko-plesnog komada prednost dala udobnosti. Nosila je crni kombinezon sa srebrnim zatvaračima proslavljenog američkog dizajnera Ricka Owensa.

Kombinezon Bauhaus Larry Ricka Owensa Foto: Internetske stranice proizvođača

Točnije, odabrala je njegov model Bauhaus Larry iz kolekcije za proljeće / ljeto 2022. godine koji podsjeća na klasične pilotske kombinezone. Napravljen je od organskog pamuka, ima duge rukave, elastični pojas i nekoliko različitih džepova.

Decentnija verzija zlatne haljine Lepe Brene nosi se na pariškim ulicama

Lepa Brena vs. Jennifer Lopez: Tko je bolje nosio neobičnu kombinaciju sa šeširom?

Kombinezon se prodavao po cijeni od oko 1600 eura, no vrlo je brzo rasprodan i više se ne može kupiti u trgovinama.

Poznata pjevačica kombinezon je nadopunila upečatljivim plavim gležnjačama s povišenom potpeticom koje su bile ukrašene šljokicama, a izdanje je zaokružila s nekoliko osebujnih komada nakita te torbicom u boji kave.

Lepa Brena u kombinezonu s potpisom Ricka Owensa Foto: Darko Tomas/Cropix