Ako ste se pitali zašto su nokti u boji borovnica iznenada preplavili društvene mreže, odgovor je jednostavan – taj je trend pokrenula Hailey Bieber.

Galerija

Ubrzo su nokti u boji borovnica postali najveći hit sezone, a nail artisti diljem svijeta počeli su stvarati varijacije na tu temu.

Hailey je poznata po tome što postavlja trendove, kao što je bila glazed donut manikura. Nokti u boji borovnica savršeno se uklapaju u nadolazeće jesenske outfite jer ih zbog njihove jednostavnosti možemo lako kombinirati u svim prilikama.

Manikura u boji borovnice Foto: Instagram@Harriet Westmoreland

Osim što je trendi i elegantna, manikura u boji borovnica ima i praktične prednosti. Tamne nijanse uvijek su siguran izbor jer su postojane i dugotrajne, a odlično izgledaju i na dugim i na kratkim noktima.

Boja je univerzalno laskava – bilo da imate svijetli ili tamniji ten, borovnica će vam savršeno pristajati. Također, može se kombinirati s raznim stilovima – od ležernih dnevnih kombinacija do glamuroznih večernjih izdanja.

Manikura u boji borovnice Foto: Instagram@avrnailswatches

Nije ni čudo da su mnogi tu boju proglasili novom crnom za jesen, jer je dovoljno neutralna da odgovara svima, a opet donosi notu svježine i modernosti.

Ako vam se svidjela nova trendi manikura, zavirite u galeriju na početku teksta i inspirirajte se jednom od naših ideja koje možete pokazati u svom najdražem salonu, od tamnoljubičastih pa sve do tamnoplavih.

Manikura u boji borovnice Foto: Instagram@Alesya Sansilt

Pogledajte i ove tamne lakove za nokte. 

Ako cijelu jesen želite imati elegantnu manikuru, držite se ovih sedam opcija

Manikura u sjajnoj boji patlidžana hit je koji će voljeti ljubiteljice crne manikure