Vojvotkinja od Sussexa prošli tjedan sudjelovala je online summitu neprofitne američke stranice 19th posvećene osnaživanju žena.

Galerija

Stranica je ime dobila po 19. amandmanu američkog Ustava koji je ženama dao pravo glasa. Želimo biti izvor vijesti i informacija za sve žene, s naglaskom na one koje su nedovoljno zastupljene u američkim medijima, piše u njihovom proglasu.

U sklopu summita razgovarali su s mnogim utjecajnim ženama u SAD-u, uključujući novu kandidatkinju za potpredsjednicu Kamalu Harris, Melindu Gates, Hilary Clinton i Meryl Streep. Meghan je tijekom video-intervjua razgovarala o raznim temama, poput važnosti izlaska na izbore koji će se uskoro održati u SAD-u.

Nakon intervjua, svi su se raspisali o njezinim stavovima izrečenim u razgovoru, ali i o njezinom stajlingu. Osim znatno duže kose i nove frizure, nekima je za oko zapeo njezin narančasti svileni top s kojim je, po mišljenju mnogih, sakrila trudnički trbuščić.

Meghan Markle: "Neprimjereni" top za 149 kuna koji i dalje izaziva velik interes

Nasamarila sve: Košulja Meghan Markle koja je otkrila pravo stanje veze s Harryjem

Strani mediji već nekoliko mjeseci bruje o navodnoj novoj trudnoći lijepe 39-godišnjakinje, a činjenica da se rijetko pojavljuje u javnosti samo potpiruje te glasine.

Međutim, njezin dolazak na događanje u organizaciji udruge "Baby2Baby" sve ih je utišao. Meghan i Harry pridružili su se timu udruge kako bi siromašnoj djeci uoči početka nove školske godine donirali razne školske potrepštine, odjeću i hranu.

Vojvotkinja je pred osnovnu školu Know u Los Angelesu stigla u vrlo jednostavnoj i ležernoj odjevnoj kombinaciji sastavljenoj od kratkih hlačica u koje je utaknula bijelu košulju dugih rukava i tenisicama brenda Adidas. Naznaka trudničkog trbuščića o kojem Amerikanci pišu mjesecima nije bilo.