Što svakom od 12 horoskopskih znakova najviše treba? Što najviše žele, za čim najviše čeznu? Potražili smo odgovor na ta pitanja i malo se iznenadili kada smo otkrili da se on sastoji od – samo jedne riječi.

Galerija

Što vaš horoskopski znak želi više od ičega? Zvijezde su na ovo intrigantno pitanje dale odgovor koji vam može pomoći da bolje shvatite i upoznate sami sebe. Ovan najviše teži tome da bude nesputan i da ga ništa ne ograničava pa mu je najvažnija sloboda, dok će lava divljenje drugih ispuniti najvećim ponosom i zadovoljstvom.

Jedna stvar koju vaš horoskopski znak želi više od ičega - 1 Foto: Zadovoljna.hr

Bikovima je pak najveća želja da u životu ima dovoljno komfora i osjećaja udobnosti, blizancima je od svega najvažnija povezanost, dok je osjećajnim rakovima suosjećanje ono što traže od sebe, ali i žele od drugih. Za pragmatične djevice stručnost je ono što žele od sebe i drugih, vagama ništa u životu nije važnije od ravnoteže, dok je škorpionima najveća pokretačka sila strast.

Nije do njih, do zvijezda je: Tri horoskopska znaka koja kupuju najgore poklone za Božić

Ne želimo priznati: Koja je najveća tajna vašega horoskopskog znaka?

Strijelac teži tome da u životu stekne iskustvo u svemu, a ako pitate jarčeve što oni najviše žele, nemojte se čuditi ako vam kažu da je to - oštrina uma. Vodenjak će na isto pitanje odgovoriti inovativnost, dok će za uvijek osebujne ribe to biti umjetničko izražavanje. 

U fotogaleriji doznajte koja je najveća želja svakoga horoskopskog znaka opisana u samo jednoj riječi.

Jedna stvar koju vaš horoskopski znak želi više od ičega - 4 Foto: Zadovoljna.hr

Jedna stvar koju vaš horoskopski znak želi više od ičega - 10 Foto: Zadovoljna.hr