Nina Badrić otputovala je na Mikonos, najljepši grčki otok i poznato ljetovalište na koje dolaze ljudi iz čitavog svijeta. Mikonos je prepoznatljiv po bijelim kućicama plavih prozora, a u jednoj od takvih ulica fotografirala se i naša pjevačica.

Galerija

Na svojem profilu na Instagramu Nina Badrić podijelila je nekoliko fotografija s ljetovanja u Grčkoj, istražujući Mikonos, u koji se, kako je napisala, zaljubila. A mi smo se malo zaljubili u Ninin outfit za šetnju najljepšim grčkim otokom, koji je složila od bijele mini haljine iz trgovine Zara i natikača s Asosa.

Haljina od gabardena, čvrste tkanine koja se izrađuje od češljane vunene ili pamučne pređe, prati liniju tijela te ima gumbe po čitavoj dužini. U dizajnu se ističe i širi V-izrez koji otkriva ramena te traka podesive dužine koja ide oko vrata.

Malu bijelu haljinu dugih rukava pjevačica je spojila s bež natikačama s dva deblja remena i debelim potplatom od špage. Riječ je o popularnom modelu natikača iz online trgovine Asos, koji je dostupan i u bijeloj boji.

Nina Badrić nosi bijelu mini haljinu iz Zare Foto: www.zara.com
 

Stajling za istraživanje Mikonosa Nina Badrić upotpunila je sunčanim naočalama velikih četvrtastih okvira.

Nina Badrić nosi natikače s platformom s Asosa Foto: www.asos.com

Kako su dobre! Štikle Nine Badrić i crvenu mini haljinu bacaju u drugi plan

Nina Badrić: Tako efektna "plastična" haljina s ASOS-a rezervirana za posebne prigode