Makarska je domaćin Europskog prvenstva u ragbiju 7 koje se održava od 7. do 9. lipnja. Ragbi 7 je drugačija vrsta tradicionalnog ragbija, znatno dinamičnija i kraća, a u tri dana natjecanja u Makarskoj će se odigrati 68 utakmica.

Galerija Nina Badrić na koncertu u Makarskoj Nina Badrić na koncertu u Makarskoj Haljina ASOS Design +1 U haljinu brenda ASOS Design ručno su ušivene trakice od PVC-a

Natjecanje je svečano otvoreno velikim koncertom na makarskoj rivi, na kojem je publiku zabavljala Nina Badrić.

Nina Badrić na koncertu u Makarskoj Nina Badrić na koncertu u Makarskoj (Foto: Ivo Ravlic/Cropix)

Naša glazbena diva na koncertima često nosi vrlo upečatljive odjevne komade. Scena izvođačima daje veliku slobodu prilikom osmišljavanja efektnog stajlinga, a Nina se rado prepušta modnim igrama.

U haljinu brenda ASOS Design ručno su ušivene trakice od PVC-a U haljinu brenda ASOS Design ručno su ušivene trakice od PVC-a (Foto: ASOS)

Ovaj put za nastup je odabrala haljinu s ASOS-a iz njihove Design linije u kojoj se često kriju uistinu zanimljivi komadi kao stvoreni za posebne prigode.

U crnu haljinu disko-stila ručno su ušivene blještave trakice od PVC-a. Haljina je vizualno vrlo atraktivna sama po sebi, a još je posebnija u pokretu upravo zahvaljujući trakicama koje se pritom pomiču.

Nina Badrić na koncertu u Makarskoj Nina Badrić na koncertu u Makarskoj (Foto: Ivo Ravlic/Cropix)

Nina Badrić I udobne i lijepe: Nina Badrić nosi model sandala koji će idućih mjeseci biti pravi hit

Nina Badrić Nina Badrić: Kombinacija s tri različita uzorka izgleda top, ali uzorak na košulji je najljepši

Nina Badrić "A lipe žene": Nina Badrić u opasno dobroj suknji kojoj je dovoljna obična majica za top izdanje

Nina Badrić na Story Hall of Fame - 2 Nina Badrić: Kratka bijela haljina u kojoj bi se netradicionalne mladenke poželjele i udati

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju