Među najpopularnijim modelima cipela za proljeće i dalje su balerinke. U trgovinama se može naći sve više modela koji su anatomski prihvatljiviji, jer dugo su se balerinke smatrale ortopedski nezdravom obućom koja stopalu ne daje potrebnu potporu.

Galerija

Omiljene balerinke su napredovale, pa vas tako u njima neće nakon pola sata boljeti stopala i noge, no one ipak i dalje nisu obuća za dugo hodanje, kada je najbolje birati kvalitetne tenisice. Recimo, ako duže nosite balerinke, svakako se u nekom trenutku preobujete u tenisice ili nakon nekoliko uzastopnih dana nošenja balerinki, nekoliko dana nosite tenisice.

H&M, 34,95 eura Foto: Internetska stranica trgovine

Kada ih nosite umjereno, slatke balerinkice bit će vam dobre prijateljice i idealan odabir kada želite elegantne cipele, a ne nose vam se visoke potpetice. Balerinke se lijepo slažu sa svim modelima traperica, hlača, kao i sa suknjama i haljinama, i ta svestranost također je njihov veliki plus i razlog njihove popularnosti. Svakoj kombinaciji dat će završni sklad, bez obzira na detalje kojima su ukrašene i koje su boje.

Ara (Rodea), 124,95 eura Foto: Internetska stranica trgovine

Iz ponude u trgovinama izdvojili smo 15 modela balerinki za svačiji ukus i stil, a vjerujemo da ćete među njima pronaći svoje nove najdraže balerinke za proljeće.

Bershka, 19,99 eura Foto: Internetska stranica trgovine

Stradivarius, 29,99 eura Foto: Internetska stranica trgovine

15 suknji u kojima ćete uvijek, ali baš uvijek izgledati elegantno

Već od sedam eura: 15 modela proljetnih hlača u kojima se osjećamo kao da nemamo ništa na sebi