Za svaku sezonu mogu se pronaći idealni modeli traperica, prilagođeni hladnijem ili toplijem vremenu. Početkom travnja, naravno, zanimaju nas traperice za proljeće, koje su obično tanje i laganije od onih za sezonu jesen/zima.

Galerija Žena u trapericama H&M, 18,64 eura Reserved, 29,99 eura +12 C&A, 35,99 eura

Kada tražimo traperice za sezonu proljeće/ljeto u njihovu sastavu uvijek je dobro vidjeti liocel, mekani, tanki materijal naročito pogodan za tople i vruće dane. U trgovinama se mogu pronaći hlače izrađene od sto posto liocelnih vlakana, ili traperice koje u svom sastavu imaju određeni postotak liocela.

Reserved, 29,99 eura Reserved, 29,99 eura (Foto: Internetska stranica trgovine)

Udobnost trapericama daje, naravno, i elastin, a mnoge žene prednost daju upravo lagano rastezljivim trapericama, s jedan do dva posto elastina. Toplije doba godine možda ćete pak željeti provesti u trapericama širokih nogavica, tzv baggy jeans, uz koje sjajno pristaju kraće majice i topovi.

Sinsay, 17,99 eura Sinsay, 17,99 eura (Foto: Internetska stranica trgovine)

U proljeće i ljeto također je popularniji svjetliji traper, pa u našem izboru 15 modela uz trgovina i prevladavaju svjetlije traperice, ali izdvojili smo i nekoliko tamnijih za one koji ih preferiraju bez obzira na godišnje doba.

Bershka, 29,99 eura Bershka, 29,99 eura (Foto: Internetska stranica trgovine)

Birati možete između različitih krojeva, od uskih do širih nogavica, višeg ili nižeg struka, koje ćete moći nositi uz tenisice, balerinke, visoke potpetice, a uskoro i uz sandale i natikače. Cjenovnog su ranga od 17, 99 do 89,99 eura, a razgledajte ih u fotogaleriji na početku teksta.

Mustang (Europa 92), 89,99 eura Mustang (Europa 92), 89,99 eura (Foto: Internetska stranica trgovine)

Za svaki dan: 15 modela cipela s ravnim potplatima u kojima ćete provesti cijelo proljeće Iako štikle imaju vojsku obožabvateljica, za svaki dan većina žena bira ravne potplate Pull&Bear, 29,99 eura Stradivarius, 25,99 eura +12 H&M, 34,99 eura

Od sedam eura: 15 proljetnih bluza i košulja savršenih za posao i kavice Bluze i košulje s uzrokom popularni su izbor i Hrvatica C&A, 15,99 eura H&M bluza, 25,99 eura +12 Fashion Nova, 35 eura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju