Ljetna sniženja su prilika za obnovu garderobe po povoljnijim cijenama. I dok se neki fokusiraju na obnavljanje ljetne garderobe pa kupuju haljine, suknje, bluze i druge lepršave ljetne komade, drugi povoljnije cijene koriste za kupnju jesenskih komada po povoljnijim cijenama.

Galerija

Naime, trgovine tijekom ljetnih sniženja na svojim policama i u webshopovima redovito nude i i jesenske klasike poput skinny traperica, balonera, gležnjača, kaputa, jakni, pletiva...

Iako se radi o komadima koji će nakon što ih kupimo neko vrijeme ležati na dnu ormara, s dolaskom jeseni sigurno ćete biti sretni je ste primjerice kupili baloner po cijeni koja je duplo manja od one koja će vas dočekati u rujnu.

To znači da novac koji sad izdvojite za jesenske klasike (ako su vam oni potrebni) neće biti bačen novac. Ljeto će proletjeti, a vi ćete biti spremni za jesen i zahvalni jer ste na ljetnim sniženjima pametno kupovali.

S ravnim potplatima i na petu: 15 crnih sandala na sniženju već od 75 kuna

Bijele haljine na sniženju: 15 mini, midi i maksi modela iz kojih se nećete skidati do jeseni

I mi smo zavirili u ponudu trgovina i webshopova i u našoj galeriji izdvojili 10 komada koje možete uloviti na ljetnom sniženju, a koji će se savršeno uklopiti u jesensku garderobu.

Mango baloner, snižen s 999,90 na 499,90 kn Foto: Internetska stranica proizvođača

Jesenski komadi koje se isplati loviti na ljetnom sniženju - 9 Foto: Internetska stranica proizvođača

Jesenski komadi koje se isplati loviti na ljetnom sniženju - 8 Foto: Internetska stranica proizvođača