Adriana Lima 12. lipnja slavi 41. rođendan koji za brazilsku manekenku ima posebnu važnost jer će u 42. godini roditi svoje treće dijete, a prvo koje će dobiti s dečkom Andreom Lemmersom. Trudnoću slavne ljepotice obilježila su i vrlo odvažna modna izdanja, prvenstveno na crvenom tepihu Filmskog festivala u Cannesu.

Galerija

Adriana Lima bila je jedna od slavnih uzvanica na Filmskom festivalu u Cannesu, a uz bivšu viktorijinu anđelicu bio je i njezin partner, filmski producent Andre Lemmers. Lijepa trudnica na crvenom tepihu zablistala je u nekoliko upečatljivih izdanja koja su maksimalno istaknula njezino trudničko tijelo.

Adriana Lima u Balmainovoj kreaciji na crvenom tepihu u Cannesu Foto: Guliver

Nosila je dugu večernju haljinu u crnoj boji s potpisom francuske modne kuće Balmain s izrezom na predjelu trbuha, zatim kreaciju orijentalnog stila s velikim prorezima libanonskog dizajnera Nicolasa Jebrana, a istaknula se i maksi haljina leopard uzorka s izrazito visokim rasporom talijanskog dizajnera Roberta Cavallija.

Adriana Lima u haljini Robert Cavallija na eventu Kering Women in Motion u sklopu Filmskog festivala u Cannesu Foto: Guliver image

Trudnički trbuh prvi je put pokazala početkom ožujka na Pariškom tjednu mode u pripijenoj crnoj haljini, a potom je u travnju na reviji američkog dizajnera Alexandera Wanga u Los Angelesu ponosno prošetala pistom u mini haljini golog trbuha te čizmama visokih sara i visokih potpetica kojih se prelijepa Brazilka ne odriče ni u trudnoći. Takvim modnim odabirima Adriana Lima pokazala je da se ne boji odvažnih kombinacija koje slave njezino trudničko tijelo te pomiču granice trudničke mode.

Adriana Lima: Haljina koja maksimalno slavi trudničko tijelo

Adriana Lima: Goli trudnički trbuh koji je zasjenio sve haljine na crvenom tepihu u Cannesu

Slavna manekenka mama je dviju kćeri, 12-godišnje Valentine i devetogodišnje Sienne koje ima s bivšim suprugom, srpskim košarkašem Markom Jarićem, a uskoro će dobiti i sina sa sadašnjim partnerom Andreom Lemmersom.

Adriana Lima na reviji Alexandera Wanga u travnju 2022. godine Foto: Profimedia