Adriana Lima 12. lipnja slavi 41. rođendan koji za brazilsku manekenku ima posebnu važnost jer će u 42. godini roditi svoje treće dijete, a prvo koje će dobiti s dečkom Andreom Lemmersom. Trudnoću slavne ljepotice obilježila su i vrlo odvažna modna izdanja, prvenstveno na crvenom tepihu Filmskog festivala u Cannesu.

Galerija Adriana Lima na eventu Chopard Loves Cinema u sklopu Filmskog festivala u Cannesu Adriana Lima na eventu Chopard Loves Cinema u sklopu Filmskog festivala u Cannesu Adriana Lima na eventu Chopard Loves Cinema u sklopu Filmskog festivala u Cannesu +8 Adriana Lima na premijeri filma Elvis na Filmskom festivalu u Cannesu

Adriana Lima bila je jedna od slavnih uzvanica na Filmskom festivalu u Cannesu, a uz bivšu viktorijinu anđelicu bio je i njezin partner, filmski producent Andre Lemmers. Lijepa trudnica na crvenom tepihu zablistala je u nekoliko upečatljivih izdanja koja su maksimalno istaknula njezino trudničko tijelo.

Adriana Lima u Balmainovoj kreaciji na crvenom tepihu u Cannesu Adriana Lima u Balmainovoj kreaciji na crvenom tepihu u Cannesu (Foto: Guliver)

Nosila je dugu večernju haljinu u crnoj boji s potpisom francuske modne kuće Balmain s izrezom na predjelu trbuha, zatim kreaciju orijentalnog stila s velikim prorezima libanonskog dizajnera Nicolasa Jebrana, a istaknula se i maksi haljina leopard uzorka s izrazito visokim rasporom talijanskog dizajnera Roberta Cavallija.

Adriana Lima u haljini Robert Cavallija na eventu Kering Women in Motion u sklopu Filmskog festivala u Cannesu Adriana Lima u haljini Roberta Cavallija na eventu Kering Women in Motion u sklopu Filmskog festivala u Cannesu (Foto: Guliver image)

Trudnički trbuh prvi je put pokazala početkom ožujka na Pariškom tjednu mode u pripijenoj crnoj haljini, a potom je u travnju na reviji američkog dizajnera Alexandera Wanga u Los Angelesu ponosno prošetala pistom u mini haljini golog trbuha te čizmama visokih sara i visokih potpetica kojih se prelijepa Brazilka ne odriče ni u trudnoći. Takvim modnim odabirima Adriana Lima pokazala je da se ne boji odvažnih kombinacija koje slave njezino trudničko tijelo te pomiču granice trudničke mode.

Adriana Lima na premijeri filma Elvis na Filmskom festivalu u Cannesu - 1 Adriana Lima: Haljina koja maksimalno slavi trudničko tijelo

Adriana Lima privlačila je mnoge poglede u Cannesu Adriana Lima: Goli trudnički trbuh koji je zasjenio sve haljine na crvenom tepihu u Cannesu

Slavna manekenka mama je dviju kćeri, 12-godišnje Valentine i devetogodišnje Sienne koje ima s bivšim suprugom, srpskim košarkašem Markom Jarićem, a uskoro će dobiti i sina sa sadašnjim partnerom Andreom Lemmersom.

Adriana Lima na reviji Alexandera Wanga u travnju 2022. godine Adriana Lima na reviji Alexandera Wanga u travnju 2022. godine (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju