Paris Jackson, kći kralja popa Michaela Jacksona, uživa u pomicanju modnih granica i nezamaranju konvencijama, a to je dokazala i na Tjednu mode u Parizu, kada se pojavila u odvažnoj, minimalističkoj kombinaciji koja je izazvala divljenje i komentare.

Galerija

Mlada je manekenka, pjevačica i glumica Paris Jackson za parišku reviju Stelle McCartney odjenula klasični, oversized smeđi baloner, a ispod njega nije nosila ništa. Tretirala ga je u potpunosti kao haljinu.

Tako su do izražaja došle i Parisine zanimljive tetovaže, koje su izgledale poput modnog detalja, pa joj ogrlica nije niti bila potrebna.

Baloner zavezan u struku isticao je njezinu figuru, a njezin je stav bio baš moćan, pa je doista i izgledala stilski savršeno. Tim modnim izborom Paris je pokazala kako jedan jednostavni, ali dobro probrani komad može biti sasvim dovoljan za besprijekorno modno izdanje dostojno Pariza.

Paris Jackson Foto: Profimedia

Lakirane bordo salonke sa šiljastim vrhom unose svježinu i kontriraju neutralnoj boji balonera, a u toj jesenskoj hit-boji bila je i njezina torba s lančanim detaljima na rubu.

No osim odličnim modnim izdanjem, Paris Jackson oduševila nas je i profesionalnim poziranjem, posebice trenutkom u kojem je iz balonera odvažno izbacila jednu nogu te tako podsjetila na kultnu pozu Angeline Jolie s Oscara 2012.

Paris Jackson podsjetila je na kultnu pozu Angeline Jolie Foto: Profimedia

Tada je slavna glumica u crnoj Versaceovoj haljini bila u središtu pažnje zbog samopouzdanog i pomalo drskog poziranja s izbačenom nogom, a ta će slika zauvijek ostati upamćena.

Angelina Jolie na dodjeli Oscara 2012. Foto: Profimedia

Paris Jackson u Parizu nije samo gošća, već je ondje i radila. Naime, nosila je reviju Vivianne Tam, a dizajnerica se upravo s njom prošetala i zatvorila reviju.

Kći Michaela Jacksona razvila je stvarno dobar, efektan i poseban modni stil, a neke od njezinih najboljih kombinacija pogledajte u galeriji na početku teksta.  

Paris Jackson i dizajenerica Vivianne Tam Foto: Profimedia

Mama iz centra Zagreba kratki baloner nosi kao mini haljinu i uz njega fine salonke

Baloner umjesto haljine? Ideja koju možete ukrasti od Deve Cassel