Penelope Cruz blistala je na crvenom tepihu Međunarodnog filmskog festivala u San Sabastianu gdje je došla promovirati svoj novi film „En los margenes“ (Na marginama) redatelja Juana Diega Bottoa.

Penelope Cruz i ovoga je puta povjerenje podijelila Chanelu te odjenula svjetlucavu večernju kreaciju slavne francuske modne kuće.

Španjolska glumica pojavila se na crvenom tepihu u maksi haljini bez rukava te napravljenu od čipke koja razotkriva ženstvene adute na suptilan način.



Iako porub haljine dopire gotovo do poda, ima visoki prorez na prednjoj strani koji olakšava kretanje po crvenom tepihu, ali i ističe noge.

Penelope Cruz noge je dodatno produžila crnim sandalama otvorenih prstiju i povišene potpetice, a izdanje je zaokružila s pismom-torbicom i nekoliko dijamantnih komada nakita.

Jedini problem stvarao je jak vjetar u San Sebastianu koji je slavnoj ljepotici kvario frizuru prilikom poziranja na crvenom tepihu.

Penelope Cruz tmači jedan od likova u drami „En los margenes“, a koja istražuje utjecaj ekonomskog stresa na osobne odnose i kako nam prijateljstvo i solidarnost mogu pomoći kroz najteže životne trenutke.

Najavu filma pogledajteu nastavku teksta.