Netko ih nosi svaki dan, netko povremeno, a netko samo u posebnim prigodama. Naravno tu su i oni koji ih izbjegavaju, ali činjenica je da salonke imaju svoju vojsku vjernih obožavateljica koje vole dozu samopouzdanja i dobrog osjećaja koje im ovaj model cipela daje.

Neki od razloga zašto žene vole salonke su činjenica da vizualno izdužuju noge, da svaku kombinaciju podižu na višu razinu i našem odijevanju dodaju dozu ženstvenosti.

Visoke pete mogu povoljno utjecati na naše držanje jer nas potiču da se uspravimo kako bismo održali ravnotežu. Štikle sa sobom jednostavno donose dozu sofisticiranosti, a to zna i vojvotkinja Catherine Middleton kojoj su upravo salonke redoviti izbor za razne prigode.

One brenda Gianvito Rossi toliko voli da ima najmanje šest pari u različitim bojama i vjerna im je već godinama.

Nosila ih je i na krunidbi: Baš dobre štikle koje Catherine Middleton toliko voli da ima barem šest pari

Ako ste i sami u potrazi za parom salonki kojima će biti omiljeni komad obuće u vašerm ormaru, zavirite u našu galeriju gdje smo izdvojili 15 modela koji će se savršeno uklopiti u proljetne odjevne kombinacije. Ako ste ljubiteljica ovog modela štikli, dobit ćete par koji ćete nositi uz traperice, suknje, haljine, fine hlače...