Allie i Noah u "Bilježnici", Rose i Jack u "Titanicu", Hannah i Jacob u filmu "Ta luda ljubav"… Svi su nam oni ostali u sjećanju po sočnim poljupcima koji su postali kultni simboli strasti na malim ekranima.

Galerija

Tom se popisu pridružio još jedan filmski poljubac, koji je čak i u scenariju opisan kao najbolji poljubac na svijetu.

A imali smo ga priliku vidjeti u novoj Netflixovoj seriji Nobody Wants This, koja je premijerno prikazana prije nekoliko dana, a još uvijek čvrsto drži prvo mjesto na listi najgledanijih serija u Hrvatskoj.

U seriji glume Adam Brody kao Noah Roklov, svježe razvedeni rabin, te Kristen Bell kao Joanne, opuštena voditeljica podcasta o seksu.

Scene iz serije Nobody Wants This Foto: Profimedia

Kemija se može rezati nožem, zaključak je koji su donijeli brojni gledatelji već nakon prve epizode unatoč tomu što su razlike u njihovim životnim stilovima i uvjerenjima ogromne.

Tu je tvrdnju potvrdila scena njihova prvog poljupca.

Nakon što su jedno drugome rekli da bi ipak trebali ostati prijatelji, poljubac je još uvijek visio u zraku. Noah tada odlučno spušta Joannein sladoled na pod i traži od nje da odloži torbu, stavlja ruku na njezin obraz i strastveno je poljubi.

S njima su se složili i fanovi diljem svijeta, koji su naglasili da je upravo ta scena popularizirala novu Netflixovu seriju.

Scene iz serije Nobody Wants This Foto: Profimedia

Provjerite koje to sve dobrobiti donosi poljubac. 

Zašto to radimo? Potez kod ljubljenja koji nitko ne može izbjeći Radite li to dovoljno često? Količina ljubljenja otkriva koliko će veza potrajati