Nakon što slavne modne kuće prošli tjedan predstavile muške ready-to-wear kolekcije, u Parizu je počeo Tjedan visoke mode. Među prvima novu kolekciju pokazala je modna kuća Schiaparelli poznata po svojim ekscentričnim i čudesnim kreacijama za koje je zaslužan kreativni direktor Daniel Roseberry.

Galerija

Po dolasku na reviju haute couture kolekcije modne kuće Schiaparelli neke dame istaknule su se svojim odjevnim izdanjima, a među njima svakako je bila i njemačka influenserica Leonie Hanne u haljini u prepoznatljivoj Schiaparellijevoj kombinaciji crne boje i raskošnih zlatnih detalja.

Modna kuća Schiaparelli ima decentniju verziju zlatne haljine kakvu je nosila Lepa Brena - 4 Foto: Profimedia

Na Leoniejinoj haljini mini kroja pomalo apstraktni zlatni detalji izgledaju kao da iscrtavaju siluetu ženskog tijela. Ta kreacija podsjetila nas je na ekstravagantnu haljinu kakvu je u programu za doček Nove godine nosila Lepa Brena na kojoj su još jasnije zlatnom bojom bile istaknute ženske obline.

Lepa Brena u ekstravagantnoj haljini dizajnera Borisa Kargotića - 2 Foto: Nova TV

Na nacrtanom ženskom tijelu posebno su se istaknule grudi zbog čega je kreacija privukla veliku pažnju, a za nju je zaslužan mladi sarajevski dizajner Boris Kargotić, vlasnik brenda DeMode, koji je surađivao s Madonnom i Beyonce.

Neka druga Doris Dragović: Vamp izdanje iz Jeruzalema koje je prošlo nezapaženo

Haljina koja je očarala svijet: "Anica Martinović morala se izboriti da s njom uđe u avion"

Schiaparellijeva haljina može se opisati kao decentnija verzija Kargotićeve haljine, a i jedna i druga privlače svojim atraktivnim i domišljatim dizajnom.

Modna kuća Schiaparelli ima decentniju verziju zlatne haljine kakvu je nosila Lepa Brena - 3 Foto: Profimedia