Severina je održala još jedan uspješan koncert u Sloveniji, ovaj put u Celju. Sudeći po snimkama koje je pjevačica objavila na svom službenom profilu na Instagramu, na koncertu je vladala fantastična atmosfera. Severina je nizala svoje hitove, a publika ih uglas pjevala.

Galerija

Ljubitelje mode zaintrigirala je s još jednom efektnom scenskom kombinacijom. Naime, za nastup u Celju odabrala je jednu od trenutačno najpoželjnijih haljina na svijetu.

U pitanju je model pod nazivom Diana dizajnerice Norme Kamali koju je popularizirala - Carrie Bradshaw. Upravo je taj model Sarah Jessica Parker nosila u jednoj od scena serije And Just Like That, nastavku Seksa i grada.

I dok je Carrie zablistala u svjetloplavoj varijanti haljine, naša Severina za sebe je odabrala model u zlatnoj boji. Kada je u listopadu 2021. godine Sarah Jessica Parker u njoj snimljena na setu serije, prodaja je porasla do te mjere da je model svako malo bio rasprodan.

Tjedno se naručivalo i po nekoliko tisuća haljina, pa često nisu bile dostupne. Kao da ih besplatno dijelimo, našalila se tada Norma Kamali u razgovoru za Vogue.

Haljina Diana dizajnerice Norme Kamali Foto: Norma Kamali

Mnogi i ne znaju da je haljina zapravo nastala u 70-ima, kada je Kamali započela stvaranje svojega brenda i do danas se nije previše mijenjala. Napravljena je od poliestera i spandexa kako bi maksimalno prianjala uz tijelo te naborima na ključnim mjestima naglasila siluetu.

Iako su se Normine kreacije pojavljivale i u originalnom Seksu i gradu, niti jedna od njih nije naposljetku dobila kultni status, ali zato je ova haljina prozvana novom Carrie haljinom.

Na pitanje kako je toliko dugo uspjela ostati relevantna, dizajnerica je odgovorila kako je ključno ostati vjeran sebi. Tajna je u tome da tvoj brend ostane autentičan kako ne bi zbunjivao ljude. Ne možeš uvijek biti hit mjeseca, ali možeš biti najbolja verzija sebe. I mislim da je to ono što ljudi stvarno žele, znati da ćeš biti dosljedan i da je srž brenda autentična, zaključila je Kamali.

Haljina Diana dizajnerice Norme Kamali Foto: Norma Kamali