U dvorani TCL Chinese Theatre održana je losanđeleska Los premijera filma „The Bikeriders“ scenarista i redatelja Jeffa Nicholsa. Kriminalistička drama prati fiktivnu priču o motociklističkom klubu inspiriranu istoimenom fotoknjigom Dannyja Lyona iz 1968. godine.

Galerija

Film u kojem glavne uloge imaju Jodie Comer, Austin Butler, Tom Hardy, Michael Shannon i Norman Reedus, premijerno je prikazan prošle godine na Filmskom festivalu u Tellurideu, a u redovnu distribuciju u kinima diljem svijeta kreće 21. lipnja.

Brojne slavne osobe došle su na losanđelesku premijeru, među njima i Sharon Stone. Američka glumica pomela je konkurenciju na crnom tepihu u odličnom modnom izdanju koje pokazuje da ne igra po modnim pravilima i pritom se dobro zabavlja.

Sharon Stone na premijeri filma The Bikeriders Foto: Afp

Lijepa 66-godišnjakinja od glave do pete bila je odjevena u komade talijanske modne kuće Dolce & Gabbana. Nosila je njihovo odijelo s leopardovim uzorkom, a ispod sakoa i top s istim motivom.

Sharon Stone na premijer filma The Bikeriders Foto: Afp

Odjevne komade kombinirala je salonkama ukrašenim cvjetnim motivima zlatne boje te lakiranom crnom ručnom torbom ukrašenom grandioznom kopčom.

Sharon Stone na premijeri filma The Bikeriders Foto: Afp

Oko vrata je nanizala ogrlice u raznim stilovima, a nosila je i nekoliko efektnih narukvice te "statement" prsten.

Postoje razna pravila o nošenju životinjskog uzorka koja uglavnom govore kako s njim ne treba pretjerivati jer je dominantan i najbolje je kombinirati ga s neutralnim komadima i nakitom, ali Sharon je s ovim izdanjem da manje nije uvijek više i da se ponekad isplati malo "pretjerati".

U galeriji pogledajte kakve je još komade sa životinjskim uzorkom Sharon dosad nosila i kako ih je kombinirala.

Sharon Stone u odjevnim komadima sa životinjskim printom - 2 Foto: Profimedia/AFP

Nosite li ih još? Sharon Stone u (nekad) omiljenim tenisicama Hrvatica

Sharon Stone: Bluza s "poplunom" koja najbolje ide uz klasične crne hlače

Sharon Stone: Izdanje u glamuroznim tenisicama za odlazak u grad s 18-godišnjim sinom

Sve samo ne dosadno: Sharon Stone u crnom odijelu s efektnim detaljima

Sharon Stone: Glamurozno odijelo uz koje je najbolje nositi obične salonke