Svaka nova modna sezona iznjedri novu najpoželjniju varijantu omiljenog ženskog odjevnog komada.

Galerija

 

Naravno, radi se o nezaobilaznim trapericama. Među popularnim ovosezonskim modelima traperica nalazi se i one takozvanog rezanog trapez-kroja.

U pitanju su "kropane" trapezice koje među pripadnicama ljepšeg spola izazivaju podijeljena mišljenja. S obzirom na to da se trapezice inače obavezno izrađuju u dugačkoj varijanti i upravo zbog toga laskaju figuri, neke dame smatraju da rezani modeli naizgled nespretnog kroja imaju suprotan učinak i zato rijetko posežu za njima.

Street style izdanje Ivane Ponjavić Foto: Slaven Janđel

Kombinacija Ivane Ponjavić čija modna izdanja možete pratiti na Instagram profilu @ivanaslatkica dokazuje da stvarno nemamo razloga za izbjegavanje ovog kroja traperica jer zapravo izgledaju sjajno.

Šik Varaždinka koja je na zagrebačkoj špici najavila velik ljetni trend

Tako lijepa: Izdanje rock-šik plavuše iz Zagreba koje je "ukralo" poglede

Ljepotica iz Zagreba spojila ih je s efektnom bluzom kojoj smo prognozirali veliku popularnost među domaćim ljubiteljicama mode te divnim sandalama "retro" dizajna s romantičnim cvjetnim uzorkom.
Upravo je odabir otvorene cipele nježne svijetle nijanse u ovom slučaju pun pogodak s obzirom na kroj traperica koje su se pokazale kao savršen odabir za šetnju zagrebačkom špicom.

Zara, 299 kuna Foto: Zara