Proljeće je na naše ulice donijelo lepršave proljetne "street style" kombinacije, a jedno posebno lijepo i šik izdanje pokazala je mlada ljepotica koja je prošetala Trgom bana Jelačića.

Galerija

 

Haljina s volanima sinonim je za proljeće, a ovaj ženstveni odjevni komad nosi i modna blogerica na Instagramu poznata pod imenom ivaa2210. Lijepa Iva za svoj street style izabrala je predivnu lepršavu plavu haljinu u donjem dijelu bogato ukrašenu volančićima.

Proljetni 'street style' koji je lako 'ukrao' poglede prolaznika u središtu Zagreba, Iva je upotpunila s jednostavnim crnim čizmicama na deblju visoku potpeticu

Romantična haljina ima i kragnu u obliku volana te dvije trake koje se mogu svezati u mašnu, a Iva ih je ovom prilikom nosila razvezane. Zanimljiv je i detalj na rukavima – kod predjela zgloba rukav je stegnut trakom, što mu daje lagano pufasti oblik.

Svojem šik izdanju mlada ljepotica duge plave kose dodala je rock štih s crnim remenom ukrašenim metalnim detaljima i crnom kožnatom jaknom. Proljetni street style koji je lako "ukrao" poglede prolaznika u središtu Zagreba, Iva, koja inače živi na relaciji Švicarska – Hrvatska, upotpunila je jednostavnim crnim čizmicama na deblju visoku potpeticu, slatkom crnom torbicom i sunčanim naočalama s tankim zlatnim okvirom.

Ivinu pojavu najlakše možemo opisati riječima – tako lijepa! Baš kao u pjesmi grupe Boa, "tako lijepa, jedna od onih što kvare san, tako lijepa, bolje pogledaj ju sam..."

Street style lijepe plavuše iz centra Zagreba
Street style lijepe plavuše iz centra Zagreba (Foto: Slaven Janđel)