Proljeće je na naše ulice donijelo lepršave proljetne "street style" kombinacije, a jedno posebno lijepo i šik izdanje pokazala je mlada ljepotica koja je prošetala Trgom bana Jelačića.

Galerija Street style lijepe plavuše iz centra Zagreba - 1 Street style lijepe plavuše iz centra Zagreba - 6 Street style lijepe plavuše iz centra Zagreba - 4 +2 Street style lijepe plavuše iz centra Zagreba  

Haljina s volanima sinonim je za proljeće, a ovaj ženstveni odjevni komad nosi i modna blogerica na Instagramu poznata pod imenom ivaa2210. Lijepa Iva za svoj street style izabrala je predivnu lepršavu plavu haljinu u donjem dijelu bogato ukrašenu volančićima.

Proljetni 'street style' koji je lako 'ukrao' poglede prolaznika u središtu Zagreba, Iva je upotpunila s jednostavnim crnim čizmicama na deblju visoku potpeticu

Romantična haljina ima i kragnu u obliku volana te dvije trake koje se mogu svezati u mašnu, a Iva ih je ovom prilikom nosila razvezane. Zanimljiv je i detalj na rukavima – kod predjela zgloba rukav je stegnut trakom, što mu daje lagano pufasti oblik.

Suknje s volanima idealan su izbor u proljeće 10 suknji s romantičnim detaljem nosivih u svim prigodama

Haljine iz hrvatskih trgovina 2019. - 9 10 modela koje svaka prava ljubiteljica haljina ima u svojem ormaru

Svojem šik izdanju mlada ljepotica duge plave kose dodala je rock štih s crnim remenom ukrašenim metalnim detaljima i crnom kožnatom jaknom. Proljetni street style koji je lako "ukrao" poglede prolaznika u središtu Zagreba, Iva, koja inače živi na relaciji Švicarska – Hrvatska, upotpunila je jednostavnim crnim čizmicama na deblju visoku potpeticu, slatkom crnom torbicom i sunčanim naočalama s tankim zlatnim okvirom.

Ivinu pojavu najlakše možemo opisati riječima – tako lijepa! Baš kao u pjesmi grupe Boa, "tako lijepa, jedna od onih što kvare san, tako lijepa, bolje pogledaj ju sam..."

Street style lijepe plavuše iz centra Zagreba - 5 Street style lijepe plavuše iz centra Zagreba (Foto: Slaven Janđel)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju