Svaka nova modna sezona iznjedri novu najpoželjniju varijantu omiljenog ženskog odjevnog komada.

Galerija Street style izdanje Ivane Ponjavić Street style izdanje Ivane Ponjavić Street style izdanje Ivane Ponjavić +1 Street style izdanje Ivane Ponjavić  

Naravno, radi se o nezaobilaznim trapericama. Među popularnim ovosezonskim modelima traperica nalazi se i one takozvanog rezanog trapez-kroja.

U pitanju su "kropane" trapezice koje među pripadnicama ljepšeg spola izazivaju podijeljena mišljenja. S obzirom na to da se trapezice inače obavezno izrađuju u dugačkoj varijanti i upravo zbog toga laskaju figuri, neke dame smatraju da rezani modeli naizgled nespretnog kroja imaju suprotan učinak i zato rijetko posežu za njima.

Street style izdanje Ivane Ponjavić Street style izdanje Ivane Ponjavić (Foto: Slaven Janđel)

Kombinacija Ivane Ponjavić čija modna izdanja možete pratiti na Instagram profilu @ivanaslatkica dokazuje da stvarno nemamo razloga za izbjegavanje ovog kroja traperica jer zapravo izgledaju sjajno.

Street style izdanje Petre Mutavčić Šik Varaždinka koja je na zagrebačkoj špici najavila velik ljetni trend

Street style lijepe plavuše iz centra Zagreba - 1 Tako lijepa: Izdanje rock-šik plavuše iz Zagreba koje je "ukralo" poglede

Ljepotica iz Zagreba spojila ih je s efektnom bluzom kojoj smo prognozirali veliku popularnost među domaćim ljubiteljicama mode te divnim sandalama "retro" dizajna s romantičnim cvjetnim uzorkom.
Upravo je odabir otvorene cipele nježne svijetle nijanse u ovom slučaju pun pogodak s obzirom na kroj traperica koje su se pokazale kao savršen odabir za šetnju zagrebačkom špicom.

Zara, 299 kuna Zara, 299 kuna (Foto: Zara)

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju